Platforma fittech IKANOS lansează Ikanos Mind- manual complet de slăbire și menținere

Platforma fittech IKANOS lansează Ikanos Mind- manual complet de slăbire și menținere

Platforma fittech IKANOS care pune accent pe alianța minte-corp, pe construirea de obiceiuri sănătoase și oferă un suport amplu în procesul de transformare personală și atingerea obiectivelor de slăbit, fără a impune restricții alimentare, lansează „IKANOS MIND- Manual complet de slăbire și menținere”. Ghidul vine sub formă de eBook și se adresează celor care-și doresc să slăbească, cititorii găsind în paginile manualului tot ce au nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită într-un mod sănătos și sustenabil pe termen lung.

Scopul ebook-ului semnat de  Natalia Cotruș, cofondatoarea platformei IKANOS, este de a îndruma cititorii către un mod de viață echilibrat și sănătos, fără a recurge la soluții magice sau diete restrictive. Cartea explorează motivele din spatele eșecurilor anterioare și demontează mituri, prejudecăți și supoziții false legate de lipsa de ambiție, voință sau motivație. Cititorii vor descoperi cum să facă alegeri alimentare echilibrate și cum să dezvolte obiceiuri sănătoase și sustenabile pe termen lung.

Scopul acestei cărți este să îți explice de ce nu ai nevoie să urmezi diete precum keto, post intermitent, Rina, diete cu shake-uri, cu înlocuitori de mese sau maratoane de slăbit. Îți va arăta un mod de a slăbi dovedit științific, FlexIkanos, sistemul dezvoltat de noi care nu exclude alimentele tale preferate, oricare ar fi ele. Singura metodă de slăbit care funcționează este cea care se adaptează la stilul tău de viață, nu invers. După ce vei termina de citit „Ikanos Mind” vei putea slăbi și te vei putea menține pe termen lung la greutatea dorită”, precizează Natalia Cotruș, cofondator al platformei fittech Ikanos și autor al ebook-ului Ikanos Mind.

 

Abordarea personalizată, cheia succesului în procesul de slăbire.

Un aspect crucial în procesul de slăbire este legat de conexiunea personală cu alimentația. A accepta un plan alimentar creat de altcineva poate să nu fie în concordanță cu obiceiurile și preferințele culinare ale fiecăruia. Abordarea personalizată este cheia succesului în procesul de slăbire. Corpurile noastre sunt unice, cu nevoi nutriționale variate, iar un plan alimentar pre-creat poate să nu răspundă eficient acestor diferențe individuale. Astfel, apelând la un plan gata făcut, riscăm să ignorăm semnalele subtile ale corpului nostru și să nu ne adaptăm cu adevărat nevoilor noastre specifice”, adaugă Natalia Cotrus.

Lansată de către Natalia și Dragoș Cotruș, doi antreprenori din Timișoara, cu misiunea fermă de a schimba modul în care românii se raportează la sănătate și la procesul de atingere a greutății optime, platforma fittech Ikanos a ajutat în primii doi ani de funcționare peste 3000 de oameni să slăbească sănătos, sustenabil și pe termen lung.

Publicul vizat de Ikanos este unul preponderent educat, atât masculin, cât și feminin, de toate vârstele. În prezent, platforma adresează adulții care își doresc în mod activ să piardă în greutate. Aceștia își propun să slăbească, în medie, 17 kilograme.

Din punct de vedere al abordării nutriției, metoda Ikanos se bazează pe flexibilitatea dietei, fără să impună restricții alimentare. Punem accent pe dobândirea de obiceiuri sănătoase și abordăm slăbitul ca proces holistic: dietă, mișcare, contorizare, urmărire, conectare, comunitate, reglare emoțională. Practic, nu slăbitul celor X kilograme este partea cea mai dificilă, ci menținerea greutății dobândite. Problema este, astfel, să înțelegem care este cea mai potrivită metodă de slăbit pentru noi, care sunt informațiile esențiale de care avem nevoie pentru a ne atinge scopul, dar mai ales ce trebuie să facem pentru a nu ne mai întoarce de unde am plecat. Ghidul „Ikanos Mind” te învață pas cu pas cum să slăbești și să te menții”, precizează Natalia Cortuș.

Ikanos este o soluție potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vârsta celor ce au parcurs până acum cu succes programul Ikanos este cuprinsă între 16 ani și 82 de ani. De asemenea, ebookul nou lansat se adresează tuturor celor care vor să slăbească și să se mențină pe termen lung, indiferent de vârstă, sex sau nivel de pregătire fizică.

Platforma fittech IKANOS a fost fondată de către Natalia și Dragoș Cotruș, în toamna anului 2021 și combină coaching-ul de nutriție cu managementul emoțiilor și tehnologia, susținând astfel schimbările permanente ale stilului de viață.

Platforma este oferită prin intermediul unei aplicații mobile de telefon, intuitivă, ușor de folosit și integrat în viața cotidiană. IKANOS se diferențiază de alte metode prin abordarea sa holistica.

În timp ce slăbitul este în esență menținerea unui deficit caloric, platforma IKANOS pune accent pe alianța minte-corp, pe construirea de obiceiuri sănătoase și oferă un suport amplu în procesul de transformare personală și atingerea obiectivelor de slăbit, fără a impune restricții alimentare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related