Reducerile WOW se întorc de Black Friday la Kärcher România: până la 50% discount la peste 50 de produse

Reducerile WOW se întorc de Black Friday la Kärcher România: până la 50% discount la peste 50 de produse

Kärcher, lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare, anunță desfășurarea campaniei de Black Friday în perioada 10 - 20 noiembrie, oferind reduceri semnificative, de până la 50%, transport gratuit și extinderea perioadei de retur la 30 de zile.

Printre cele mai căutate produse Kärcher în acest an s-au numărat mopurile electrice, aspiratoarele robot și aspiratoarele verticale. Deși în anii trecuți tendințele sezoniere influențau vânzările aparatelor de spălat cu presiune (produs original Kärcher), în 2023, interesul consumatorilor pentru acestea este vizibil crescut, indiferent de anotimp. De asemenea, datele companiei arată că aspiratoarele pentru geamuri devin din ce în ce mai populare în rândul românilor.

Noua ediție de Black Friday vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu reduceri importante la peste 50 de produse din portofoliul Kärcher. Astfel, ofertele vedetă ale acestui an sunt:

  • Aspiratorul pentru geamuri WV 2 + KV 4 Premium cu un discount de 50%. Un pachet perfect pentru curățenia generală. Aparatul KV 4 eliberează apa și vibrează, îndepărtand murdăria de pe suprafețele netede, fără a avea nevoie de frecare. Curățarea geamurilor cu Window Vac este de trei ori mai rapidă decât cea prin metodele convenționale.
  • Aspiratorul VC 2 Premium, cu o reducere de 50%, este un model clasic, compact, dar puternic și eficient, care ocupă puțin spațiu de depozitare și este potrivit locuințelor cu suprafețe mici și medii. În plus, VC 2 Premium este dotat cu un sistem de filtrare special igienic.
  • Aparatul de curățat podelele FC 5 Premium, redus cu 40%, șterge fără efort și fără aspirare în prealabil, pentru o casă mereu curată și dezinfectată. Datorită funcției practice 2 în 1, murdăria umedă și uscată poate fi curățată și aspirată într-o singură trecere. Mai mult, FC 5 utilizează până la 85% mai puțină apă decât metodele convenționale și, spre deosebire de acestea, curăță întotdeauna cu apă curată.
  • Aspiratorul cu acumulator VC 6 Premium ourFamily, cu o putere mare de aspirare și un discount de 35%, oferă rezultate excepționale, fără efort. Este unul dintre modele de top ale gamei de aspiratoare verticale, cu tehnologie inovatoare, timp de funcționare extins, accesorii variate și filtru de autocurățare. Printre numeroasele sale funcții inteligente se numără golirea recipientului de praf printr-o singura apăsare, funcția "boost", design ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și luminile LED de pe duza activă pentru pardoseli, care fac praful mult mai vizibil și asigură o preluare eficientă a murdăriei.
  • Tot de o reducere de 35% beneficiază și aspiratorul cu acumulator VC 7 Cordless YourMax Extra, unul dintre produsele cele mai bine vândute de Black Friday 2022. Impresionează prin tehnologia sa inovatoare, gama extinsă de accesorii și operarea pe cât de simplă, pe atât de comodă: tehnologie cu senzor de praf, motorul BLDC de 350 wați și tensiunea bateriei de 25,2 volți care garantează o putere de aspirare maximă. Asemenea lui VC 6, VC 7 este și el un model potrivit pentru familii cu copii, dar și pentru tinerii cu un stil de viață dinamic.
  • Aparatul de curățat cu spray-extracție SE 6100, redus cu 30%, asigură curățarea igienică a covoarelor și a suprafețelor dure (piatră naturală, gresie, linoleum, materiale sintetice), incluzând și o duză pentru curățarea pernelor și a scaunelor mașinii.
  • Aspiratorul robot cu funcție de mop RCV 4, redus cu 22%, este perfect pentru persoanele alergice. Aspiră și spală în mod complet autonom, așadar nu necesită supraveghere. Este dotat cu un sistem de navigație LiDAR precis, ceea ce îi permite să evite toate obstacolele din locuință.

Într-o lume în continuă schimbare, consumatorii își redefinesc prioritățile, sunt mult mai atenți la posibilele economii de timp și resurse, chiar și în contextul în care importanța acordă spațiului de locuit și curățeniei evoluează de la an la an. Pentru această ediție de Black Friday suntem pregătiți să mizăm pe expertiza noastră în domeniul curățeniei și să le oferim consumatorilor produse cu tehnologie inovatoare, multifuncționale, eficiente, adaptate tuturor nevoilor actuale, la prețuri reduse. Cel mai mare discount din campanie, de 50%, este aplicat chiar aspiratoarelor verticale și aspiratoarelor pentru geamuri, două categorii de produse care știm că se află în topul preferințelor românilor, după cum o demonstrează datele noastre.”, spune Mihaela Dărângă, Director Marketing, Kärcher România.

 

Vânzări în creștere față de anul trecut

În 2022, cele mai accesate produse de pe site-ul karcher.ro, în perioada de Black Friday, au fost: mopurile electrice, aspiratoarele verticale, aparatele de curățat cu aburi și aparatele de curățat geamuri. Campania anului trecut s-a încheiat cu o creștere a vânzărilor de peste 30% (vs 2021), la peste 2.000 de produse din portofoliul Kärcher România, doar în magazinul online.

Pentru ediția 2023 a Black Friday, compania preconizează o creștere a vânzărilor de 20%.

Tot în acest an, coșul mediu de cumpărături în magazinul online a fost de 826 de lei, în creștere cu 8% față de anul trecut.

Promoțiile de Black Friday de anul acesta sunt disponibile în perioada 10 - 20 noiembrie, atât online, cât și în rețeaua de magazine Kärcher Center din țară. Transportul este gratuit pe toată durata campaniei, iar perioada de retur va fi prelungită la 30 zile pentru produsele comandate.

La Kärcher, o echipă de 15.330 de oameni, din 80 de țări, lucrează împreună pentru a face din lume un loc mai curat. În calitate de lider de piață în domeniul tehnologiei de curățare, Kärcher oferă soluții extinse de curățare și îngrijire, generând o cifră de afaceri de 3,16 miliarde de euro în 2022.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related