Evenimentul Adobe Let's “Tech" About It ajunge la Iași, în luna noiembrie

Evenimentul Adobe Let's “Tech" About It ajunge la Iași, în luna noiembrie
Ovidiu Eftimie, Sr Director of Engineering

Eveniment cu tradiție organizat de Adobe România pentru inginerii seniori din piața locală, Let’s Tech About It  va avea următoarea ediție pe 23 noiembrie, la Veranda Iași. După 13 ediții organizate de Adobe în București, Let’s Tech About It iese pentru prima dată din capitală într-un alt centru urban important pentru dezvoltarea software.

Temele ediției din această toamnă vor fi:

Our journey to a modern analytics processing pipeline.

Cross Device Analytics (CDA) oferă capabilități de raportare centrate pe persoană în rapoartele Adobe Analytics prin gruparea dispozitivelor care aparțin anumitor identități.

În 2016, când compania a început să lucreze la această soluție, stack-ul tehnologic a fost inovator, fiind cuprins în întregime din servicii containerizate orchestrate în DC/OS pe Azure - Spark, ZK, HDFS, HBase, Kafka.

Astăzi, CDA este capabil să gestioneze miliarde de evenimente și petabytes de date pe zi. În același timp, evoluția tehnologiilor big data au dus și mai mult în contestarea status quo-ului.

În cadrul evenimentului, participanții sunt invitați să urmărească călătoria Adobe în modernizarea unui pipeline de procesare a datelor la scară largă folosind tehnologiile Databricks și să afle despre provocările cu care specialiștii Adobe s-au confruntat și soluțiile la care au ajuns.

În cadrul evenimentului, ingineri și manageri din Adobe România prezintă diverse produse dezvoltate în centrul local de dezvoltare și cercetare al Adobe, tehnologiile folosite și detalii despre echipele existente în companie.

Continuous Deployment by the book – how we implement it for data-intensive applications.

Astfel, în cadrul evenimentului, participanții vor afla cum Adobe a construit și testat Continuous Deployment pentru un serviciu esențial în business-ul de digital marketing dezvoltat de Adobe, care procesează miliarde de evenimente în timp real în fiecare zi. Această nouă strategie de deployment complet automatizată include mecanisme robuste de validare și menținere a calității aplicației, unul dintre cele mai avansate și dificil de configurat fiind Automated Canary Analysis.

Totodată, se va discuta despre rețeta unei experiențe de release lipsită de efort pentru ingineri, dar care menține totodată un standard de încredere ridicat în fiabilitatea mediului de producție.

Din partea Adobe România, speakerii prezenți la Iași vor fi:

Adobe Analytics

  • Ovidiu Eftimie, Sr Director of Engineering, Adobe Digital Experience
  • Andrei Smărăndoiu, Software Development Engineer
  • Ovidiu Dăncilă, Software Development Engineer

Adobe Experience Platform

  • Anca Suliman, Software Development Engineer
  • Alina Eftenoiu, Sr Software Development Engineer

Evenimentul are ca scop, pe lângă prezentarea celor mai noi proiecte din România, schimbul de idei și dialogul cu participanții din fiecare ediție.

Orientat către ingineri software și programatori cu experiență și un grad ridicat de senioritate, Lets Tech About It cristalizează o comunitate de persoane interesate de cele mai noi tehnologii, schimbul de experiență și bune practici din industrie.

În deschiderea evenimentului, Ovidiu Eftimie, Sr Director of Engineering, va susține o prezentare generală a site-ului Adobe Romania și a produselor dezvoltate în acest centru de cercetare și dezvoltare.

Fiecare ediție se încheie cu food & drinks și networking, precum și dialoguri informale la tech booth-urile special amenajate pentru cele două produse Adobe prezentate în cadrul evenimentului: Adobe Analytics și Adobe Experience Platform.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related