Black November la Autovit.ro: peste 500 de oferte pentru mașini și reduceri de peste un milion de euro

Black November la Autovit.ro: peste 500 de oferte pentru mașini și reduceri de peste un milion de euro
  • Cel mai mare discount valoric pentru o mașină: 28.000 de euro;
  • Cea mai accesibilă mașină pornește de la 2.000 euro;
  • Discount-urile cele mai mari: Toyota C-HR nouă, din 2023; BMW Seria 4, din 2022; Aston Martin V8 Vantage din 2019 sau Mercedes-Benz EQS 580 din 2022;
  • Anul acesta, aproximativ 10% din oferta dealerilor de Black November este reprezentată de mașini noi.

Autovit.ro a pregătit pentru anul acesta o ediție generoasă de reduceri cu ocazia celui mai mare eveniment internațional de shopping. Black Friday devine Black November pe cea mai mare platformă auto online din România, care a extins, nu doar numărul de oferte, ci și perioada de achiziție - la aproximativ două săptămâni (7-19 noiembrie), pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor care au nevoie de mai mult timp în luarea deciziei de cumpărare a unui autoturism.

Cu fiecare ediție Black Friday, Autovit.ro aduce în prim-plan cele mai bune oferte pentru mașinile achiziționate de la partenerii săi, dealeri auto. Anul acesta, pe platforma online se vor regăsi peste 500 de oferte marcate Black November, care afișează, în total, reduceri de peste un milion de euro, aproape dublu față de anul trecut.

Cel mai mare discount valoric este de 28.000 de euro, pentru un autoturism Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC, iar cel procentual, de 21%, pentru un autoturism nou Toyota C-HR 2.0 HSD 184 CP.

Anul trecut, în campania de Black Friday pe Autovit.ro au fost 495 de oferte, iar discountul cel mai mare a fost de 9.000 euro. Procentual, cel mai mare de discount a fost de 18%. Valoarea totala a reducerilor de Black Friday, în 2022, a fost de 450.000 euro.

Printre ofertele cu cele mai mari reduceri pe Autovit.ro, de Black November, se numără :

Cele mai accesibile mașini pornesc de la 2.000 de euro, cum este cazul acestui Volkswagen Passat din 2004. De asemenea, se poate achiziționa un Opel Corsa sau o Dacia Sandero din 2013 pentru puțin peste 4000 sau un BMW Seria 5 din 2010 la 5.000 de euro.

Mașinile peste pragul de 10.000 de euro cu cele mai mari discounturi sunt Citroën C3 Pure Tech 110 – 11.900 euro (12%), Mercedes-Benz B 180 din 2019 – 14.850 euro (12%) sau Renault Captur din 2019 – 11.990 euro (11%).

Autovit.ro a pregătit și câteva review-uri profesioniste pentru unele dintre mașinile aflate în oferta de Black November. Utilizatorii platformei trebuie doar să selecteze mașinile de care sunt interesați și să voteze pe canalul de facebook al platformei. Ulterior, mașinile aflate în topul selecției vor fi testate de cunoscuți profesioniști auto care s-au alăturat acestei campanii.

Valoarea totală a autoturismelor puse la vânzare pe Autovit.ro, în campania Black November, este de aproape 20 milioane de euro. Platforma online organizează, anul acesta, a zecea ediție a unui eveniment de reduceri de o asemenea amploare pentru piața auto din România.

Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 23 de ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related