Tazz doboară recordul de Black Friday: voucherele vândute în prima oră de la lansarea ofertelor depășesc totalul celor de anul trecut

Tazz doboară recordul de Black Friday: voucherele vândute în prima oră de la lansarea ofertelor depășesc totalul celor de anul trecut

Din cele 100.000 de vouchere puse la vânzare, mare parte dintre ele au fost achiziționate încă din primele ore în care categoria Tazz Bank Friday a devenit disponibilă în aplicație. Oferta Tazz de Black Friday include trei categorii de vouchere valabile pentru comenzi în aplicație – vouchere la parteneri cu reduceri de până la 80%, vouchere Genius cu 50% discount și vouchere care asigură livrarea gratuită a comenzilor până pe 31 ianuarie 2023.

 

Vânzări record din prima oră

În prima oră de Tazz Bank Friday, s-au vândut peste 23.000 de vouchere, număr care depășește vânzările totale de anul trecut, adică peste 22.000.

 

Cele mai căutate vouchere

În primele trei ore de la lansarea ofertelor de Black Friday în aplicație, 70% dintre voucherele disponibile la prețul 20 de lei au fost vândute. În același interval, 71% dintre voucherele Genius disponibile au fost cumpărate de utilizatorii care dețin abonamentul.

 

Topul orașelor care cu cele mai multe vouchere cumpărate

București este orașul cu cel mai mare număr de vouchere cumpărate, utilizatorii achizițonând peste 8500 de vouchere promoționale. În top se mai află Timișoara, cu aproape 3600 de vouchere vândute, Cluj cu peste 3000 de vouchere achiziționate de utilizatori și Iași, cu aproape 1800 de vouchere comandate.

 

Top restaurante și magazine cu cele mai apreciate oferte

Restaurantele din aplicația Tazz la care utilizatorii au cumpărat cele mai multe vouchere sunt:

  • Trenta Pizza, cu peste 1500 de vouchere vândute
  • McDonald’s, cu aproape 1200 de vouchere vândute
  • KFC, cu peste 1000 de vouchere vândute

Voucherele Tazz Bank Friday oferă prețuri promoționale și la vouchere pentru parteneri din zona de hypermarket-uri și alte magazine. Dintre acestea, utilizatorii au cumpărat cele mai multe vouchere la următorii parteneri:

  • Kaufland, cu aproape 1500 de vouchere vândute
  • Auchan, cu peste 900 de vouchere vândute
  • English Home, cu peste 300 de vouchere vândute

Până pe 12 noiembrie, utilizatorii mai pot achiziționa direct din aplicația Tazz voucherele care oferă livrare gratuită, voucherele Genius cu 50% dicount și voucherele cu discount-uri de până la 80% la peste 1500 de parteneri din toată țara.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related