Playtika a inspirat alergătorii de la Bucharest MARATHON

Playtika a inspirat alergătorii de la Bucharest MARATHON

Playtika își consolidează portofoliul de parteneriate strategice prin colaborarea cu RunInBucharest, pentru cel mai important  eveniment de alergare din calendarul sportiv al capitalei - Bucharest MARATHON. Acesta a avut loc în perioada 14-15 octombrie și a ajuns la ediția a 16-a.

Compania a sponsorizat pentru al treilea an consecutiv evenimentul de alergare. Astfel, Semimaratonul a purtat numele de Cursa Playtika și a reunit mii de alergători la linia de start.

„Alergătorii sunt o comunitate de oameni extraordinari și ne bucurăm să îi susținem prin acest parteneriat, devenit deja tradiție. Suntem încântați să ne alăturăm unui eveniment sportiv  care ajută oamenii să  descopere cea mai bună versiune a lor și, cel mai important, este o dovadă de forță fizică și mentală”, a declarat Elena Marin, Marketing & Communication Manager la Playtika.

 

Ce are în comun Playtika, o companie de tehnologie, cu un eveniment de alergare?

ADN-ul Playtika, ce se traduce prin depășirea limitelor, îmbunătățirea continuă și dorința de a seta mereu noi recorduri personale, se potrivește perfect cu modul în care funcționează și alergătorii. Un exemplu perfect este Amram Guttman, VP Research & Development, un sportiv pasionat. Alergarea face parte din rutina lui zilnică, iar Maratonul este ocazia potrivită de a sărbători oameni ca el și de a-i inspira pe ceilalți.  

Misiunea Playtika este de a crea modalități infinite de joacă, așadar i-a provocat pe alergătorii de la Bucharest MARATHON să își măsoare viteza cu ghepardul, cel mai rapid animal terestru și simbolul companiei. Puterea și agilitatea sa, atât fizică, cât și mentală, sunt o inspirație pentru alergători, fie că e vorba de distanța de maraton sau orice altă cursă.

 

Alergător vs. ghepard

Trendsetter & game changer, spațiul Playtika a fost destinația preferată a celor care au fost prezenți la  Bucharest MARATHON și care și-au dorit un spațiu de relaxare, socializare și divertisment. Alergătorii puteau concura simbolic cu ghepardul pe o distanță de 20 m,  felina alergând  pe un ecran paralel cu pista specială de alergare.

Înregistrarea timpilor de concurs s-a făcut cu ajutorul unui sistem de cronometrare profesional, iar la finalul fiecărei zile de eveniment, cei mai rapizi trei bărbați și cele mai rapide trei femei au fost premiați.  Pe lângă experiența în sine, adrenalină și entuziasm, fiecare participant a primit cadou și o bandană personalizată.

Atmosfera extraordinară a fost asigurată de MC-ul Horațiu. Binecunoscutul trainer i-a încurajat pe alergători și i-a ghidat în întrecerea cu ghepardul.

 

Playtika aleargă într-o formulă diversă și animată

Angajații Playtika au fost o prezență constantă la cele mai recente ediții ale acestei competiții, sportul fiind o sursă de echilibru și sănătate, un formator de mentalități şi comportamente.  

Comunitatea alergătorilor din cadrul companiei crește de la an la an și este compusă din persoane mai experimentate, precum Amram, dar și mulți entuziaști care și-au înscris copiii în curse, au alergat pentru prima oară sau și-au depășit recordurile personale de viteză sau de distanță în Cursa Playtika de 21 km.

Și în acest an cornerul Playtika a fost locul perfect pentru cei prezenți la  Bucharest MARATHON să ia o pauză într-un univers plin de energie, unde au realizat fotografii instagramabile, s-au relaxat și au câștigat premii.

Playtika este mai mult decât o companie de jocuri pe mobil - este un simbol al inovației și excelenței în divertismentul interactiv. De la începuturile noastre umile, ca start-up israelian în 2010, cu determinarea și instinctele ghepardului, am crescut pentru a deveni un lider în industrie, cu milioane de utilizatori activi zilnic în portofoliul nostru de jocuri. 

La baza succesului nostru stau disciplina și angajamentul pentru excelență. Suntem maeștri în operarea și scalarea jocurilor, folosind cea mai recentă tehnologie, precum inteligența artificială și machine learning, pentru a dezvolta titluri care captivează și inspiră explorarea, conectivitatea și distracția. Fiecare element al jocurilor noastre este conceput cu un singur scop în minte - de a oferi jucătorilor noștri cea mai bună experiență personalizată posibilă. 

Playtika România are departamente puternice de R&D, Artă, Creație și Produs, precum și un Centru CS & VIP care are grijă de nevoile jucătorilor și care se asigură că au o experiență de gaming excepțională.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related