Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Celebrul baschetbalist Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano. Câștigător al campionatului nord-american de baschet cu Milwaukee Bucks, dar și MVP al finalei din 2021, jucătorul grec va reprezenta Betano în campaniile de brand ale companiei.

Giannis Antetokounmpo este un jucător de baschet grec, de origine nigeriană, care evoluează în NBA din 2013, la echipa Milwaukee Bucks. În această perioadă el a reușit să devină una dintre vedetele celui mai puternic campionat de baschet din lume, fiind ales să evolueze în All-Star Game în fiecare an din 2017 încoace.

Totodată, Giannis Antetokounmpo este prezent în topul celor mai marketabili sportivi din lume pe anul 2023, clasându-se pe poziția a patra în acest clasament.

Parteneriatul său cu Betano marchează o premieră pentru unul dintre liderii industriei de gambling, Antetokounmpo devenind primul ambasador global al companiei din Grecia.

„Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea continuă.”, Giannis Antetokounmpo, jucător Milwaukee Bucks.

Anunțul parteneriatului dintre Betano și Giannis Antetokounmpo vine împreună cu o campanie de brand în care este implicat jucătorul grec. Sub sloganul ”Într-o lume artificială, jocul tău este pe bune”, video-ul ”Giannis Antetokounmpo vs Inteligența artificială” scoate în evidență importanța jocului în viața reală, într-o lume digitalizată.

„Nu am fi putut să cerem un ambasador global mai bun pentru Betano. Pe lângă faptul că este cel mai bun jucător de baschet din lume în activitate, Giannis întruchipează tot ceea ce prețuim la Kaizen Gaming, iar asta înseamnă multă muncă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. În timp ce domeniile noastre ar putea fi diferite, vedem în el tot ceea ce susținem și ne propunem să fie brandul și compania noastră: un jucător internațional de top cu ambele picioare pe pământ.", George Daskalakis, Co-Fondator și CEO, Kaizen Gaming, compania care deține Betano.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related