Juriul workshop-ului de fotografie jurnalistică „Masterpiece in Sight” susținut de Xiaomi a desemnat câștigătorii

Juriul workshop-ului de fotografie jurnalistică „Masterpiece in Sight” susținut de Xiaomi a desemnat câștigătorii

Trei studenți au câștigat granturi în valoare unitară de 1.000 de dolari.

Juriul workshop-ului de fotografie jurnalistică „Masterpiece in Sight”, organizat de Xiaomi România, în parteneriat cu Asociația Studenților la Comunicare - Universitatea din București, a desemnat cei trei câștigători ai granturilor în valoare unitară de 1.000 de dolari, utile pentru a-și pune bazele portofoliului personal.

Workshopul s-a adresat studenților pasionați de domeniul fotojurnalismului și a inclus informații tehnice, despre compoziție și alte elemente de bază ale fotografiei, alături de o componentă practică.

Xiaomi a lansat anul acesta cele mai recente smartphone-uri din seria Xiaomi 13T, două modele dezvoltate în parteneriat cu Leica, pentru a extinde experiența fotografică a utilizatorilor. Performanțele camerei și implicarea Xiaomi în domeniul artelor vizuale și al fotojurnalismului au inspirat lansarea primului proiect de educație în fotografie jurnalistică derulat de brand în România.

Sub conceptul „Masterpiece in sight”, studenții au căutat poveștile celor mai cunoscute zone ale Bucureștiului, pe care le-au scris prin lentila noilor modele Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro.   

Proiectul s-a desfășurat în perioada octombrie-noiembrie 2023.  

Xiaomi Corporation a fost înființată în aprilie 2010 și listată în componenta Main Board a Bursei de Valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de larg consum și producție inteligentă, cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT.

Îmbrățișând viziunea noastră de „Make friends with users and be the coolest company in the users' hearts", Xiaomi urmărește continuu inovații, experiența de înaltă calitate a utilizatorului și eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare cu prețuri oneste, pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună, prin intermediul tehnologiei inovatoare.

Xiaomi este una dintre cele mai importante companii de smartphone-uri din lume În iunie 2023, MAU al MIUI a atins aproximativ 606 milioane la nivel global. 654,5 milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa (excluzând smartphone-urile, laptopurile și tabletele) la 30 iunie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, compania a ajuns pe lista Fortune Global 500 pentru a cincea oară, ocupând locul 360.

Xiaomi face parte din indicele Hang Seng, indicele Hang Seng China Enterprises, indicele Hang Seng TECH și indicele Hang Seng China 50.

Asociația Studenților la Comunicare - Universitatea din București (ASC-UB) este asociația studențească reprezentativă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC). ASC a fost reînființată pe 5 martie 2019, cu ajutorul a nouă studenți care au pus bazele acesteia. De atunci, este în continuă creștere și, în prezent, însumează aproximativ 140 de voluntari activi.

Scopul statuar al asociației este de a reprezenta studenții facultății, dar și de a apăra drepturile acestora în raport cu actorii relevanți la nivel național. Totodată, asociația are ca scop dezvoltarea profesională și personală a studenților prin diferite activități și proiecte dedicate acestora.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related