Intră în noua eră a telefoanelor mobile AI cu Seria Samsung Galaxy S24

Intră în noua eră a telefoanelor mobile AI cu Seria Samsung Galaxy S24

Conceput pentru a îmbunătăți experiența de zi cu zi a utilizatorului, de la comunicarea fără bariere la creativitate și până la multitudinea de posibilități pe care le oferă, Galaxy AI duce emblematica gama S la un nou nivel.

Samsung Electronics a prezentat astăzi modelele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, care oferă noi experiențe pe telefonul mobil, cu ajutorul Galaxy AI[1].

Seria Galaxy S deschide calea spre o nouă eră care va schimba pentru totdeauna modul în care dispozitivele mobile reușesc să aducă experiențe inovatoare pentru utilizatori. AI amplifică aproape toate experiențele de pe seria Galaxy S24, de la facilitarea unei comunicări fără bariere de limbă, cu traduceri inteligente de text și apeluri, până la maximizarea libertății creative în captarea imaginilor cu Galaxy ProVisual Engine sau stabilirea unui nou standard de căutare online menit să schimbe modul în care utilizatorii Samsung descoperă lumea din jurul lor.

„Seria Galaxy S24 transformă conexiunea noastră cu întreaga lume și dă startul următorului deceniu de inovație în domeniul telefoanelor mobile”, a declarat TM Roh, președinte și șef al diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics. „Galaxy AI se bazează pe moștenirea noastră în materie de inovație și pe înțelegerea profundă a modului în care oamenii își folosesc telefoanele. Suntem entuziasmați să vedem cum utilizatorii noștri din întreaga lume își alimentează viața de zi cu zi cu Galaxy AI pentru a deschide noi perspective”. 

 

Transformă-ți experiențele de zi cu zi în unele epice

Galaxy AI te ajută să descoperi un nou mod de a utiliza telefonul mobil, menit să îmbunătățească fiecare parte a vieții, în special rolul fundamental al telefonului: comunicarea. Atunci când trebuie să comunici și să depășești barierele lingvistice, Galaxy S24 face acest lucru mai ușor ca niciodată. Discută pe chat cu un student sau un coleg din străinătate. Fă o rezervare în timp ce te afli în vacanță într-o altă țară. Totul este posibil cu Live Translate[2], traduceri bidirecționale de voce și text ale convorbirilor telefonice în aplicația nativă, în timp real. Nu sunt necesare aplicații terțe, iar AI-ul de pe dispozitiv păstrează conversațiile complet private.

Cu funcția Interpreter, conversațiile în timp real pot fi traduse instantaneu pe ecranul divizat, astfel încât persoanele care se află față în față să poată citi o transcriere text a ceea ce a spus cealaltă persoană. Acest lucru funcționează chiar și fără date mobile sau Wi-Fi.

Pentru mesaje și alte aplicații, Chat Assist poate ajuta la perfecționarea tonurilor de conversație pentru a se asigura că întreaga comunicare sună așa cum a fost intenționată: cum ar fi un mesaj politicos pentru un coleg de serviciu sau o frază scurtă și captivantă pentru un titlu pe rețelele de socializare[3]. AI-ul încorporat în tastatura Samsung poate, de asemenea, să traducă, în timp real, în 13 limbi mesaje, e-mailuri și multe altele[4]. Atunci când ești la volan, Android Auto[5] va rezuma automat mesajele primite și va sugera răspunsuri și acțiuni relevante, cum ar fi trimiterea către un prieten a timpului estimat de sosire, astfel încât să poți rămâne conectat în timp ce te concentrezi la drum.

Cu Note Assist[6] din Samsung Notes te poți organiza mai ușor. Note Assit permite realizarea unor rezumate generate de AI, crearea de șabloane care simplifică notițele cu formate predefinite și crearea de coperți pentru ca acestea să fie ușor de observat cu o scurtă pre-vizualizare. Pentru înregistrările vocale, chiar și atunci când există mai mulți vorbitori, Transcript Assist[7] utilizează AI și tehnologia Speech-to-Text pentru a transcrie, rezuma și chiar traduce înregistrările.

Comunicarea nu este singurul mod în care Galaxy S24 duce beneficiile fundamentale ale telefonului în viitor. Căutarea online a transformat aproape fiecare aspect al vieților noastre. Seria Galaxy S24 marchează un punct de cotitură în istoria căutărilor online, fiind primul telefon care debutează cu funcția Circle to Search[8] realizată alături de Google – o funcție intuitivă și bazată pe gesturi. Pentru a oferi utilizatorilor Galaxy un nou instrument incredibil, Samsung a apelat la liderul mondial al căutării, Google, pentru a face posibile noi forme de căutare pe internet printr-un simplu gest. Cu o apăsare lungă pe butonul Home, poți încercui, evidenția, desena sau atinge orice obiect pe ecranul Galaxy S24 pentru a vedea rezultate utile. Dacă vezi un element care îți atrage atenția într-o postare de pe rețelele de socializare ale prietenului tău sau o informație surprinzătoare pe YouTube Shorts, poți afla rapid detalii despre acel element – fără a fi nevoie să părăsești aplicația în care ești. Și, în funcție de locul în care te afli, pentru anumite căutări, vei putea să adresezi întrebări mai complexe sau să vezi imagini de ansamblu alimentate de AI generativ, care oferă informații utile și context, adunate de pe întregul web.

 

Dă frâu liber creativității tale pentru a descoperi lumea în noi moduri

ProVisual Engine[9] de pe Galaxy S24 este o suită cuprinzătoare de instrumente cu AI care transformă abilitățile de captare a imaginilor și maximizează libertatea de creație la fiecare pas, de la configurarea unei fotografii până la partajarea acesteia pe rețelele de socializare. Imaginile făcute la distanță nu vor mai fi tremurate sau pixelate. Sistemul Quad Tele al Galaxy S24 Ultra, cu noul obiectiv cu zoom optic de 5x, funcționează cu senzorul de 50 MP pentru a permite o calitate optică performantă de la 2x, 3x, 5x până la 10x[10] niveluri de zoom, datorită senzorului Adaptive Pixel. Imaginile prezintă, de asemenea, rezultate clare și la 100x cu un zoom digital îmbunătățit.

Cu capabilitățile îmbunătățite pentru Nightography, fotografiile și clipurile video realizate cu Galaxy S24 Space Zoom sunt desăvârșite în orice condiții, chiar și atunci când sunt mărite. Captează mai multă lumină atunci când este întuneric cu dimensiunea mai mare a pixelilor de pe Galaxy S24 Ultra, acum de 1,4 um, care este cu 60% mai mare[11] față de modelul anterior. Neclaritatea este redusă pe Galaxy S24 Ultra cu ajutorul unghiurilor mai largi ale stabilizatorului optic de imagine (OIS). Pentru înregistrarea clipurilor video, atât camera frontală, cât și camera din spate sunt echipate cu procesor de imagine pentru reducerea zgomotului de imagine, iar Galaxy S24 analizează informațiile giroscopice pentru a distinge între mișcarea celui care filmează și cea a subiectului. Acest lucru permite o eliminare mai eficientă a zgomotului de imagine și conduce la realizarea unor clipuri video mai clare în întuneric, chiar și de la distanță mare.

Instrumentele inovatoare de editare Galaxy AI permit editarea cu ușurință a pozelor realizate prin opțiuni precum ștergerea, recompunerea și remasterizarea acestora. Pentru optimizări mai facile și mai eficiente, Edit Suggestion[12] utilizează Galaxy AI pentru a sugera modificările perfect potrivite pentru fiecare fotografie. Pentru a oferi utilizatorilor și mai mult control și libertate creativă, Generative Edit[13] poate umple părți din fundalul unei imagini cu ajutorul AI generativ. Atunci când o fotografie este deformată, AI va umple marginile. Dacă o persoană sau un obiect trebuie să fie ușor mutate pentru a fi în poziția perfectă, AI permite utilizatorilor să modifice poziția subiectului și ajusteze fundalul așa cum era el în versiunea originală. Ori de câte ori Galaxy S24 implementează AI generativ pentru a amplifica o imagine, un watermark va apărea pe imagine și în metadate. Dacă un utilizator vrea să transforme un clip într-un video cu mișcare lentă, noul Instant Slow-mo poate genera cadre suplimentare pe baza mișcărilor pentru a încetini ușor momentele pline de acțiune pentru o perspectivă mai detaliată.

Pentru a se asigura că fiecare imagine uimește în fiecare etapă, Super HDR permite pre-vizualizări realiste înainte de a apăsa declanșatorul. Deși captarea de amintiri este o caracteristică esențială a telefonului, partajarea acestora cu lumea din jur este la fel de importantă. Acum, aplicațiile sociale de la terți profită la maximum de sistemul de camere Galaxy cu AI. Funcțiile premium ale camerei gamei Galaxy S se integrează acum direct cu aplicațiile mobile, precum Instagram, în HDR, pentru a o calitate mai bună a conținutului partajat în social media[14]. Atunci când vrei să găsești o imagine în Galerie sau în aplicația de social media preferată, fotografiile sunt afișate și în Super HDR pentru de luminozitate, culoare și contrast mult mai apropiate de realitate, prin analiza zonelor foarte luminoase ale imaginilor.

 

Cea mai inteligentă experiență Galaxy de până acum, susținută de performanță premium

Pe măsură ce AI devine o parte din ce în ce mai importantă a vieții de zi cu zi, puterea în materie de performanță trebuie să exceleze pentru a face față cerințelor. Gaming. Înregistrare și editare video intensivă. Poți jongla între cinci aplicații în timp ce planifici o călătorie. Indiferent ce ce vrei să faci pe telefon, Galaxy S24 oferă o experiență incredibilă datorită îmbunătățirilor aduse procesorului[15], ecranului și nu numai. Fiecare Galaxy S24 Ultra este echipat cu Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform pentru Galaxy. Optimizat special pentru utilizatorii Galaxy, acest procesor oferă o îmbunătățire remarcabilă a NPU pentru o procesare AI incredibil de eficientă. La toate cele trei modele Galaxy S24, ratele de refresh adaptive de 1-120 Hz îmbunătățesc, de asemenea, performanța.

Experiența de gaming cu Galaxy este mai intensă datorită îmbunătățirilor hardware și software. Galaxy S24 Ultra are un sistem optim de control termic cu vapor chamber[16] de maximum 1,9 ori mai mare, îmbunătățind temperatura de la suprafața dispozitivului și, în același timp, maximizând puterea de performanță susținută. Tehnologia ray-tracing permite obținerea unor imagini realiste, cu un efect superior de umbră și reflexie. Iar prin colaborarea cu parteneri de gaming de top din industrie, Galaxy S24 le permite utilizatorilor să se bucure și mai mult de jocurile lor preferate. 

Imaginile sunt mai vibrante și mai captivante pe cel mai strălucitor ecran Galaxy de până acum[17]. Galaxy S24 atinge o luminozitate de vârf de 2.600 nits și oferă o vizibilitate îmbunătățită în spațiile exterioare cu Vision Booster.

Pe ecranul lui Galaxy S24 Ultra, tehnologia Corning® Gorilla®[18]Armor este optic îmbunătățită și demonstrează o durabilitate superioară împotriva daunelor cauzate de zgârieturi obișnuite. Reduce semnificativ reflexiile cu până la 75% în diverse condiții de iluminare, asigurând o experiență de vizualizare lină și confortabilă.

La nivelul întregii game Galaxy S24, îmbunătățirile de design cu margini mai subțiri și uniforme facilitează imersiunea în orice experiență de vizionare și permit dimensiuni mai mari ale ecranului pe afișajele de 6,7 inci pentru Galaxy S24+ și 6,2 inci pentru Galaxy S24, în cadrul acelorași specificații de dimensiuni. Galaxy S24 Ultra are un ecran mai plat de 6,8 inci, optimizat nu doar pentru vizualizare, ci și pentru productivitate. În plus, Galaxy S24+ suportă acum același nivel QHD+ regăsit pe Galaxy S24 Ultra.

 

Securitatea și confidențialitatea avansate permit alegerea și încrederea utilizatorilor

Samsung Knox, platforma de securitate Galaxy cu pe mai multe straturi de protecție, asigură protejează informațiile critice, protecție împotriva vulnerabilităților cu hardware securizat complet, detectarea amenințărilor în timp real pentru întreaga serie Galaxy S24.

Angajamentul Samsung de lungă durată de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege și de a controla dispozitivul lor continuă și în era AI. Utilizatorii Galaxy S24 au control deplin asupra măsurii în care permit ca datele lor să îmbunătățească experiențele AI, prin intermediul setărilor Advanced Intelligence, care pot dezactiva procesarea online a datelor pentru funcțiile AI.[19] 

Viziunea Knox Matrix[20] privind un viitor sigur, conectat și fără parole este, de asemenea, îmbunătățită cu ajutorul cheilor de acces. Cheile de acces permit accesul convenabil și sigur la site-urile web și aplicațiile înregistrate ale unui utilizator pe toate dispozitivele sale de încredere prin intermediul credențialelor digitale, contribuind la protecția împotriva atacurilor de tip phishing. Protecția îmbunătățită a datelor oferă criptare completă atunci când utilizatorii își salvează, sincronizează sau restaurează datele cu Samsung Cloud, permițând utilizatorilor Galaxy S24 să se conecteze la alte dispozitive, rămânând în același timp sincronizați și în siguranță. Acest lucru asigură că datele pot fi criptate sau decriptate doar pe dispozitivele unui utilizator, ceea ce înseamnă că nimeni nu le poate vedea în afară de utilizator, chiar dacă un server este compromis sau dacă detaliile contului sunt furate. Iar dacă se pierde accesul la un dispozitiv de încredere, un cod de recuperare poate ajuta la prevenirea pierderii datelor. Galaxy S24 este, de asemenea, protejat cu lista extinsă de funcții inovatoare de securitate și confidențialitate de la Samsung, inclusiv Knox Vault, Panoul de securitate și confidențialitate, Auto Blocker, Wi-Fi securizat, Private Share, Mod Întreținere și multe altele.

 

Următoarea etapă a călătoriei ecologice Samsung

Stabilirea unei noi categorii de experiențe pe telefoanele mobile înseamnă, de asemenea, o reinventare a modului în care tehnologia Galaxy este proiectată și ambalată pentru a face mai mult cu mai puțin pentru oameni și pentru planetă. Galaxy S24 continuă să extindă varietatea de materiale reciclate din dispozitivele Galaxy prin utilizarea de plastic, sticlă și aluminiu reciclate pentru componentele interne și externe[21]. De asemenea, aceste eforturi sunt duse cu un pas mai departe. Pentru prima dată, Galaxy S24 dispune de componente realizate cu cobalt reciclat și elemente chimice rare reciclate[22]. Pentru Galaxy S24 Ultra, în baterie[23] a fost utilizat un minim de 50% cobalt reciclat, iar în difuzoare au fost încorporate elemente chimice rare 100% reciclate[24].

Galaxy S24 este, de asemenea, prima gamă Galaxy S proiectată cu oțel reciclat și poliuretan termoplastic (TPU). Galaxy S24 Ultra dispune de un minim de 40% oțel reciclat în difuzoare[25] și include un minim de 10% TPU reciclat înainte de consum în tastele laterale și de volum. În plus, fiecare Galaxy S24 este livrat într-o cutie de ambalaj realizată din material din hârtie 100% reciclată.

Cel mai nou model emblematic continuă angajamentul Samsung de a extinde ciclul de viață al produselor, oferind șapte generații de actualizări OS și șapte ani de actualizări de securitate pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze în mod fiabil de performanța optimizată a dispozitivelor Galaxy pentru o perioadă și mai lungă de timp[26]. În cele din urmă, Galaxy S24 este certificat[27] UL ECOLOGO®, iar amprenta sa de carbon a fost măsurată și verificată de către The Carbon Trust[28].[29][30]

 

Tehnologie de precizie și eleganță în fiecare detaliu

Galaxy S24 Ultra este primul telefon Galaxy care dispune de o ramă din titan[31], ceea ce sporește durabilitatea și longevitatea dispozitivului. Corpul semnificativ mai subțire al Galaxy S24 Ultra permite o experiență mai bună în mișcare, cu o aderență mai confortabilă. În ceea ce privește Galaxy S24+ și Galaxy S24, un design simplificat cu masă unică satisface un standard mai estetic, cu o conexiune fără cusur între capacul din spate al dispozitivului și rama laterală. Gama Galaxy S24 este disponibilă în tonuri de culoare inspirate de mineralele Pământului. Pentru Galaxy S24 Ultra, culorile[32] includ: Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet and Titanium Yellow. Pentru Galaxy S24+ și Galaxy S24, culorile includ: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet and Amber Yellow. Toate cele trei modele vor avea culori suplimentare disponibile exclusiv online.

Seria Galaxy S24 este disponibilă pentru precomandă începând cu 17 ianuarie de la ora 21:00 pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Funcțiile Galaxy AI vor fi puse la dispoziție gratuit până la sfârșitul anului 2025 pentru telefoanele Samsung Galaxy compatibile. Samsung nu face nicio promisiune, nu oferă asigurări sau garanții cu privire la faptul că rezultate oferite de funcția AI sunt precise, complete sau fiabile. Este posibil să fie necesară autentificarea la Samsung Account pentru a utiliza anumite funcții Samsung AI.

[2] Live Translate necesită o conexiune la rețea și conectare la Samsung Account. Live Translate este disponibilă doar în aplicația Samsung Phone preinstalată. Anumite limbi pot necesita descărcarea pachetului de limbă aferent. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[3] Funcția de sugerare a tonurilor din Chat Assist necesită o conexiune la rețea și conectare la Samsung Account. Trebuie respectate cerințele de lungime pentru a activa funcția. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[4] Este posibil ca funcția de traducere din Chat Assist să necesite autentificarea la Samsung Account. Este posibil ca unele aplicații de chat să nu suporte această funcție. Anumite limbi pot necesita descărcarea pachetului de limbi. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Această funcție este activată atunci când este detectată o limbă traductibilă. Precizia rezultatelor nu este garantată.

[5] Noile funcții ale Android Auto vor fi suportate prin actualizarea programului software MR.

[6] Note Assist necesită o conexiune la internet și conectare la Samsung Account. Se aplică limită de caractere. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[7] Transcript Assist necesită o conexiune la rețea și conectare la Samsung Account. Funcția Transcript Assist este disponibilă în aplicația preinstalată Samsung Voice Recorder sau în fișierele înregistrate utilizând aplicația preinstalată Samsung Phone. Este posibil ca funcția de înregistrare a vocii în aplicația preinstalată Samsung Phone să nu fie disponibilă în unele țări. Fișierele audio trebuie să aibă o durată mai mică de 3 ore pentru a fi procesate. Funcția pentru rezumat din Transcript Assist poate fi activată atunci când este atins un anumit număr de caractere. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[8] Secvență scurtată și simulată. Rezultatele sunt doar în scop ilustrativ. Rezultatele pot varia în funcție de asocierile vizuale. Necesită conexiune la internet. Utilizatorii pot avea nevoie de actualizarea sistemului Android la ultima versiune. Funcționalitatea produsului poate depinde de aplicație și de setările dispozitivului. Unele funcții pot să nu fie compatibile cu anumite aplicații. Disponibilitatea serviciului variază în funcție de țară și de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[9] AI Zoom se aplică distanțelor dintre lungimile de zoom digital. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[10] Opțiunile de zoom 3x și 5x sunt activate de lentile optice fizice. Opțiunile de zoom 2x și 10x combină lentilele fizice cu îmbunătățiri AI pentru o calitate a imaginii echivalentă cu cea optică.

[11] Comparativ cu Galaxy S23 Ultra.

[12] Funcția Edit Suggestion este compatibilă cu formatele JPG, PNG, GIF și MP4. Rezultatele și calitatea editării pot varia în funcție de condițiile de fotografiere. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[13] Generative Edit necesită o conexiune la internet și conectare la Samsung Account. Editarea utilizând Generative Edit are ca rezultat o fotografie redimensionată de până la 12 MP. Un filigran vizibil este suprapus peste imaginea care a rezultat, la salvare, pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Acuratețea și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

[14] Este posibil ca unele aplicații de socializare să nu fie compatibile cu Super HDR. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[15] Îmbunătățiri ale performanței AP în comparație cu chipset-ul generației anterioare. Performanța reală va depinde de mediul utilizatorului, de condiții și de software-ul și aplicațiile preinstalate.

[16] Comparație între Galaxy S24 Ultra și Galaxy S23 Ultra.

[17] Afișajul Dynamic AMOLED 2X de pe Galaxy S24 Ultra a primit o certificare de la VDE Germany pentru 100% Mobile Color Volume în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că imaginile nu sunt estompate și vei obține culori incredibil de vii, indiferent de niveluri de luminozitate. Afișajul poate atinge luminozitatea maximă de până la 2.600 de nits, îmbunătățind contrastul dintre aspectele întunecate și luminoase ale conținutului digital pentru o calitate a imaginii mai strălucitoare, cu un raport de contrast 5.000.000:1 pentru a-ți face experiența mobilă mai captivantă.

[18] Corning® Gorilla® Armor este încorporat în ecranul frontal al Galaxy S24 Ultra. Durabilitatea, rezistența la zgârieturi, valoarea scăzută a reflexiei sunt testate în condiții de laborator Corning. Testare exclusivă cu materiale din sticlă înainte de utilizarea pe dispozitivele Galaxy reale. Comparație între Corning® Gorilla® Armor și Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.

[19] Este necesară autentificarea la Samsung Account. Setările Advanced Intelligence care împiedică accesul la server vor limita funcționalitatea unor caracteristici AI. Indiferent de accesul la server, Samsung nu salvează datele de intrare sau de ieșire ale utilizatorului.

[20] Knox Matrix este acceptat pe smartphone-urile și tabletele Galaxy cu One UI 6 sau o versiune mai recentă. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau regiune.

[21] Galaxy S24 Ultra utilizează materiale reciclate în modulul difuzorului superior, modulul difuzorului inferior, partea frontală a carcasei, capacul interior al S Pen, suportul butonului S Pen, tasta laterală, tasta de volum, tăvița SIM, decorul pentru cameră, ecranul frontal, sticla din spate și bateria.

[22] Neodim

[23] Bateriile Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+ includ un minim de 50% cobalt reciclat înainte și după consum. Bateria de la Galaxy S24 include un minim de 10% cobalt reciclat înainte și după consum.

[24] Difuzoarele din gama Galaxy S24 includ 100% neodim reciclat înainte și după consum.

[25] Difuzoarele din gama Galaxy S24 includ un minim de 40% oțel reciclat înainte și după consum.

[26] Disponibilitatea și momentul actualizărilor sistemului Android OS și al actualizărilor de securitate pot varia în funcție de modelul de dispozitiv și de piață.

Produsele și serviciile certificate [27] UL ECOLOGO® sunt verificate pentru un impact redus asupra mediului pe baza unor criterii de performanță de mediu pe tot parcursul ciclului de viață, inclusiv reducerea consumului de energie, materiale, sănătate, mediu, producție și operațiuni. Gama Galaxy S24 a respectat standardul UL 110, care reprezintă standardul de mediu UL pentru sustenabilitate în materie de telefoane mobile.

[28] The Carbon Trust a măsurat și verificat amprenta de carbon a întregului ciclu de viață al gamei Galaxy S24, inclusiv fabricarea, distribuirea, utilizarea și eventuala eliminare. Aceasta a fost verificată în raport cu PAS2050, un standard recunoscut la nivel internațional.

[29] În 2021, divizia Samsung MX business a anunțat un set de patru obiective pentru toate produsele și afacerile sale, care urmează să fie îndeplinite până la sfârșitul anului 2025. Printre obiective se numără dezvoltarea și încorporarea materialelor reciclate în toate produsele mobile noi, eliminarea materialelor plastice de unică folosință din ambalajele de telefoane mobile, reducerea la zero a consumului de energie în standby al tuturor încărcătoarelor de smartphone-uri și atingerea unui nivel zero de deșeuri la groapa de gunoi în cadrul tuturor operațiunilor globale.

[30] Samsung definește un modul al unui smartphone ca fiind antena, bateria, camera, ecranul, componentele mecanice, motorul, PBA/FPCB, difuzorul, încărcătorul wireless și ambalajul.

[31] Rama din titan nu include tastele de volum și laterale.

[32] Culorile pot varia în funcție de piață și de operator.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related