PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al unsprezecelea an consecutiv

PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al unsprezecelea an consecutiv

PepsiCo România, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, a obținut pentru al unsprezecelea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda.

Certificarea drept Angajator de Top atestă angajamentul PepsiCo de a promova un mediu profesional pozitiv și incluziv, creând astfel oportunități semnificative pentru angajații săi. Prin această distincție, se subliniază dedicarea continuă a companiei pentru facilitarea unui impact pozitiv, dezvoltarea de competențe noi și sprijinirea construirii de cariere de succes pentru membrii echipei.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului său privind cele mai bune practici de Resurse Umane. Sondajul acoperă 6 domenii de resurse umane, abordând 20 de subiecte care includ: strategia legată de angajați, mediul de lucru, atragerea noilor talente, învățare, bunăstare, diversitate și incluziune, dar și multe altele.

"Suntem încântați să anunțăm cel de-al 11-lea an consecutiv de recunoaștere ca Angajator de Top, certificare oferită de organizația internațională Top Employer. Acest succes continuu reprezintă nu doar o validare a angajamentului nostru față de calitatea mediului de lucru, dar și o confirmare a eforturilor constante ale echipei noastre pentru a oferi un climat profesional și oportunități de dezvoltare remarcabile. Apreciez profund contribuția fiecărui membru al echipei noastre în construirea unui loc de muncă excepțional. Această certificare reflectă standardele înalte pe care le promovăm și continuă să ne motiveze să atingem excelența în toate aspectele activității noastre," a declarat Annie Griffith-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

"Vremurile excepționale evidențiază tot ce este mai bun în oameni și organizații. Și am fost martorii acestui lucru în cadrul programului nostru de certificare a Angajatorilor de Top din acest an: performanțe excepționale din partea angajatorilor de top certificați 2024. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor lor. Procedând astfel, ei îmbogățesc în mod colectiv piața muncii. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim grupul de angajatori de top orientați spre oameni din acest an: Angajatori de Top 2024.", a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

Programul a certificat și recunoscut peste 2.300 de Top Employers din 121 de țări/regiuni de pe cinci continente.  
PepsiCo a fost, de asemenea, recunoscută ca Global Top Employer pentru al patrulea an consecutiv în 2023.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 miliarde dolari în 2022, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea și capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare și creștere, prin operarea în limitele planetare și inspirând schimbări pozitive pentru planetă și oameni. 

Top Employers Institute este autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în Practicile de resurse umane. Ajutăm la accelerarea dezvoltării acestor practici pentru a dezvolta piața muncii. Prin Programul de Certificare Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. În anul 2024 Top Employers Institute a certificat peste 2.300 de organizații din 121 de țări/regiuni. Acești Angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 12 milioane de angajați la nivel global.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related