NewLaw.ro asigură acoperire teritorială completă în zona de Vest a României, prin colaborare cu echipa de avocați Doseanu și Asociații din Oradea

NewLaw.ro asigură acoperire teritorială completă în zona de Vest a României, prin colaborare cu echipa de avocați Doseanu și Asociații din Oradea

NewLaw.ro, prima platformă digitală de colaborare cu un avocat și unul dintre puținele proiecte digitale de antreprenoriat juridic din România, își consolidează prezența și expertiza în zona de vest a țării prin înrolarea în luna februarie a 12 avocați membri ai Baroului Bihor și colaboratori ai societății profesionale de avocați Doseanu si Asociații, una dintre cele mai mari din zona de Vest a țării.

Dezvoltată și implementată de avocatul Bogdan Ilie și colegii din echipa Dumitrescu Ilie si Asociații, avocați cu peste 15 ani experiență în avocatură și servicii juridice, platforma NewLaw.ro a fost lansată la începutul lui 2023 cu scopul de eficientiza relația client-avocat, prin facilitarea colaborării la distanță.

„Încă din primul de an de funcționare, ne-am propus să creștem permanent baza de avocați colaboratori, să aducem împreună zeci de avocați la nivel național, să asigurăm prezență  în fiecare zonă geografică a țării, chiar dacă principalul obiectiv al platformei este colaborarea la distanță. Extinderea bazei de avocați, dar și a expertizei și serviciilor juridice pe care le acoperim rămân obiective importante și în 2024, sunt direcții pe care ne concentrăm și construim strategia de dezvoltare”, precizează Bogdan Ilie, avocat și fondator NewLaw.ro.

Astfel, în primul an de funcționare, platforma cuprinde avocați specializați în majoritatea tipurilor de servicii juridice printre care și cele care țin de Dreptul Societar, Achiziții publice, Dreptul muncii, Dreptul Familiei, Drept Administrativ sau Drept fiscal și Drept Penal al afacerilor și este un suport pentru întreaga colaborare cu aceștia, de la schimb de oferte și contracte, până la administrarea documentelor pentru un proces. NewLaw.ro acoperă în prezent zonele București, Ilfov, Brașov, Pitești, Târgu-Mureș, Craiova, Timișoara, Cluj, Constanța și Oradea, iar în perioada următoare au în plan extinderea și către alte zone cum ar fi Iași, Baia Mare și Arad.

 

New Law înrolează 12 avocați de la casa de avocatură „Doseanu&Asociații”

În luna februarie, 12 avocați colaboratori ai casei de avocatură „Doseanu&Asociații” se alătură echipei NewLaw.ro. Această extindere strategică a bazei de avocați colaboratori consolidează atât capacitatea NewLaw.ro de a oferi servicii juridice din aproape toate domeniile clienților din regiunea de vest a țării, cât și poziția de partener de referință în domeniul serviciilor juridice digitale.

„Acoperirea zonei de vest este un obiectiv strategic, foarte important pentru noi, fiind una dintre cele mai importante regiuni la nivel național. Avocații noi înrolați aduc cu ei experiență și expertiză în mai toate domeniile juridice, iar mixul de competențe, completat de facilitățile platformei, acoperă în acest moment toate eventualele solicitări și spețe juridice. La fel ca toți colaboratorii noștri, echipa Doseanu și Asociații a trecut printr-un proces de onboarding riguros și lucrăm în strânsă legătură pentru a ne asigura că serviciul juridic livrat este la un nivel de înalt profesionalism”,  mai spune Bogdan Ilie.

Atât pentru clienți, cât și pentru avocați, utilizarea platformei NewLaw.ro este gratuită. Clienții plătesc exclusiv serviciile juridice de care beneficiază, iar avocații colaboratori un procent din onorariul solicitat și achitat de către clienți, care acoperă suportul activ oferit de echipa de avocați parteneră a platformei NewLaw.ro.

„Platforma conectează avocații cu o comunitate diversificată de persoane și companii care au nevoie de asistență legală. Sursă suplimentara venituri, acces la o bază vastă de clienți sau construirea unei reputații solide- sunt practic avantajele pentru care avocații se înscriu și utilizează platforma”,  mai spune Bogdan Ilie.

NewLaw.ro este prima platformă digitală de colaborare cu un avocat și unul dintre puținele proiecte digitale de antreprenoriat juridic din România.

Aplicarea principiilor filozofiei NewLaw presupune utilizarea tehnologiei pentru dinamizarea relației dintre avocat și client. Platforma NewLaw.ro este o punte de legătură între client și avocat, indiferent de localizarea lor în România. Avocații colaboratori sunt atent selectați, sunt avocați cu experiență, capabili să îmbine cunoștințele juridice cu practica de afaceri și beneficiază de suportul permanent al echipei NDI Law pentru soluționarea situațiilor juridice ridicate de clienți.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related