REHAU Window Solutions, premiată pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficiență, siguranță și confort în viața de familie

REHAU Window Solutions, premiată pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficiență, siguranță și confort în viața de familie
  • REHAU Window Solutions România a primit premiul „Edutainment Leadership Award for Business Organization” la Gala Itsy Bitsy „Lideri pentru Liderași”
  • REHAU Window Solutions continuă și în 2024 misiunea de a realiza proiecte de suflet împreună cu partenerul Itsy Bitsy prin care să oferă suport și empatie familiilor din întreaga țară.

Pentru al treilea an consecutiv, REHAU Window Solutions România a fost premiată în cadrul Galei Itsy Bitsy, „Lideri pentru Liderași” , pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficiență, siguranță și confort în viața de familie. Evenimentul a avut loc pe 13 Februarie la “Le Château” – Castelul din inima Bucureștiului și a fost transmis în direct pe paginile de Facebook și LinkedIn ale Itsy Bitsy. Gazda evenimentului a fost Simona Bălănescu, realizatoare de emisiuni pentru sănătate, iar cele mai apreciate momente ale serii au fost cu siguranță cele în care copiii au fost în prim plan. Deschiderea Galei a fost făcută de co-fondatorii Itsy Bitsy, Nadia și Felix Tătaru, care au reamintit publicului că în fiecare copil există o lume magică, pe care noi, adulții, avem misiunea de a o lăsa să strălucească și de a o susține cu tot ce putem.

„Distincția primită anul acesta demonstrează că REHAU Window Solutions este un brand care contribuie substanțial la siguranța și confortul în viața de familie. Anul 2024 vine cu noi proiecte dedicate familiilor, iar REHAU Window Solutions își va continua misiunea de a se implica în activități de responsabilitate socială, prin care comunică, susține și empatizează cu familii din întreaga țară” a declarat Mihaela Paraschiv, Corporate Communication & Marketing Manager REHAU Window Solutions România.  

REHAU Window Solutions s-a implicat anul trecut, alături de Itsy Bitsy, în proiecte care au ajutat copiii să își stimuleze creativitatea prin joacă și ateliere interactive. Astfel, pe 1 iunie, în cadrul evenimentului 1uniFEST, REHAU Window Solutions a venit în întâmpinarea celor mici cu trei ateliere de creație - ENERGIE, ECHILIBRU și IMAGINAȚIE, care reflectă valorile și viziunea REHAU Window Solutions pentru generațiile actuale și viitoare. Copiii s-au putut bucura de activități precum desen, sărituri în sac și jocuri interactive de echipe.

Un alt proiect de suflet al REHAU Window Solutions este campania „Super Mame dincolo de ferestre”, care  a fost un succes și în 2023. În luna martie REHAU Window Solutions a deschis noi ferestre de comunicare către Super Mamele de pretutindeni, pentru a le suprinde în misiunea lor nobilă de a-i înconjura pe cei dragi cu lumina lor interioară.

Confortul unei case este dat de numeroși factori, printre care se numără și ferestrele eficiente energetic, care pe lângă designul lor, oferă locuinței siguranță și temperaturi optime pe tot parcursul anului, iar unde există o casă confortabilă, există cu siguranță și o familie fericită. În ultimii ani, REHAU Window Solutions s-a implicat în numeroase proiecte dedicate familiilor, care au adus în prim plan starea de bine a acestora și stimularea creativă a copiilor.

REHAU Window Solutions continuă misiunea și în 2024 de a realiza proiecte de suflet împreună cu partenerul Itsy Bitsy prin care să ofere suport și empatie familiilor din întreaga țară.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi. Pentru o viață mai bună. Abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industrie. În calitate de pionier și conducător al soluțiilor industriale durabile, REHAU Window Solutions este cel mai important expert în soluții de sisteme holistice de-a lungul întregului lanț valoric: Windows. Reinvented for modern life.

Grupul REHAU generează o cifră de afaceri anuală de peste 4,5 miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Acesta reunește sub același acoperiș companii puternice precum: REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive.

REHAU Industries este o companie independentă și combină soluțiile pentru construcții, soluții pentru clădiri, soluții pentru ferestre, soluții pentru mobilier și soluții industrial.

În grupul REHAU lucreză peste 12.000 de angajați, în peste 150 de locații din întreaga lume, într-un efort comun pentru a îmbunătăți viața clienților, prin utilizarea de tehnologii inovatoare și durabile pentru sectoarele construcțiilor, ferestrelor, mobilierului și industriei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related