PENNY susține viitorul jurnalismului sportiv prin inițiativa „Tineri reporteri”

PENNY susține viitorul jurnalismului sportiv prin inițiativa „Tineri reporteri”

PENNY, unul dintre cei mai dinamici retaileri din România, anunță o inițiativă menită să sprijine tinerii care vor să-și urmeze visul de a deveni jurnaliști sportivi. În parteneriat cu Gen, știri / Gen, revistă, o redacție națională de tineri care „traduc” știrile pentru generația lor prin conținut pe platformele de social media, PENNY oferă oportunitatea de învățare și de exercițiu unice pentru cei pasionați de fotbal și sport, în general.

Inițiativa își propune să identifice un tânăr reporter, care va avea șansa să meargă la meciurile Naționalei din București (România vs. Irlanda de Nord) și Madrid (România vs. Columbia), să ia pulsul suporterilor și să spună povestea lor prin publicarea materialelor pe platformele media partenere.

În calitate de sponsor principal al Naționalei de Fotbal a României, PENNY susține pentru al doilea an consecutiv tinerii jurnaliști și le oferă un context pentru formarea și evoluția acestora. În ediția anterioară, tinerii reporteri au redactat materiale despre Campionatul European U21.

"Am lansat această inițiativă în contextul Campionatului European U21 găzduit de România și Georgia anul trecut. Continuăm și anul acesta să oferim acces la experiențe în domeniul jurnalismului sportiv unor tineri care aspiră să își construiască o carieră în acest domeniu pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști în jurnalismul sportiv de calitate și să le oferim șansa de a-și exprima pasiunea pentru sport", a declarat Monica Coman, Marketing Team Leader – Advertising PENNY România.

Această colaborare reprezintă un angajament față de tinerii din România și educarea noilor generații, prin recunoașterea meritelor celor pasionați și care au nevoie de sprijin pentru realizarea unui vis.  PENNY susține fenomenul fotbalistic cu tot ce presupune acesta, de la experiența suporterilor pe stadioane până la dezvoltarea generațiilor viitoare de mari fotbaliști, dar și jurnaliști.

Înscrierile se fac completând formularul disponibil creat de Gen știri, Gen, revistă până luni, 11 martie, ora 23:59. Cei interesați trebuie să  aibă peste 18 ani, să fie pasionați de fotbal și să le placă lucrul în echipă.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 377 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related