Carlsberg îl aduce în România pe Robbie Fowler, legenda Liverpool FC

Carlsberg îl aduce în România pe Robbie Fowler, legenda Liverpool FC

Fostul mare jucător al lui Liverpool FC și al naționalei Angliei, Robbie Fowler va veni în România pentru un eveniment special, organizat de Carlsberg România la Muzeul Fotbalului din București, duminică, 17 martie. Legendarul atacant va susține o conferință de presă, se va întâlni cu suporterii și va urmări derby-ul cu Manchester United alături de invitați.

La inițiativa Carlsberg România, atacantul cu 183 de goluri marcate în 369 de meciuri pentru Liverpool FC ajunge pentru prima oară în România după încheierea carierei de jucător. Fowler a mai venit în București în toamna anului 2000, când Liverpool FC a întâlnit-o pe Rapid în Cupa UEFA.

„Este un moment extrem de important pentru suporterii Liverpool FC din România și pentru brand-ul Carlsberg. În toată istoria de 32 de ani a acestui parteneriat record între Liverpool FC și Carlsberg, poveștile frumoase din fotbal au căpătat o dimensiune care a mers dincolo de teren și de tribune, motiv pentru care noi credem cu tărie că momentele legendare pe care ni le poate oferi un asemenea eveniment sunt răsplata supremă pentru oamenii care împărtășesc iubirea pentru fotbal. Aducerea unui nume atât de mare în România, într-un loc iconic cum este Muzeul Fotbalului, nu poate decât să ne confirme, încă o dată, că această asociere Carlsberg – Liverpool FC este, probabil, cel mai frumos parteneriat din lumea fotbalului”, declară Cristina David, Marketing Services & PR Director Carlsberg România.

Cu ocazia venirii lui Fowler în România, Muzeul Fotbalului din București va aduce în centrul istoric atmosfera de pe legendarul stadion Anfield, renumit pentru cântecele și energia suporterilor lui Liverpool FC și, evident, pentru faimosul imn „You’ll Never Walk Alone”. În cadrul muzeului vor fi expuse obiecte din istoria lui Liverpool FC, instalațiile spectaculoase vor fi adaptate la tematica Liverpool FC & Carlsberg, iar participanții vor pătrunde în istoria echipei prin activări concepute special pentru acest eveniment și pentru o experiență legendară.

Prin bere, fotbal și un loc încărcat de povești și istorie ne-am dorit să creăm un cadru similar cu cel al meciurilor trăite pe stadion, oferindu-le participanților la eveniment șansa să experimenteze mai mult decât vizionarea unui meci de fotbal. Cei ce vor veni la Muzeul Fotbalului pentru această întâlnire legendară cu Robbie Fowler vor avea parte de multe surprize și de o călătorie spectaculoasă pentru orice pasionat al acestui sport și nu numai”, afirmă Loredana Stoica, Senior Brand Manager Carlsberg România.

Dincolo de sutele de goluri și meciuri în tricoul lui Liverpool FC, Robbie Fowler a rămas în memoria suporterilor și prin câteva recorduri și momente istorice:

  • Pe 28 august 1994, Fowler a marcat un hat-trick în doar 4 minute și 33 de secunde; cele 3 goluri marcate atunci de Fowler au adus victoria lui Liverpool FC în fața lui Arsenal,
    într-un moment în care atacantul avea doar 19 ani. A fost cel mai rapid hat-trick din istoria Premier League, iar recordul a rezistat mai bine de 20 de ani, până în 2015, când Sadio Mane, un alt fost jucător al lui Liverpool, l-a doborât.
  • În 1997, într-un meci împotriva lui Arsenal, Fowler a refuzat un penalty acordat în favoarea echipei lui și i-a spus arbitrului să nu dicteze lovitură de pedeapsă. Acest gest
    i-a adus un premiu de fair-play din partea UEFA.
  • Considerat un fenomen încă din primul sezon la echipa de seniori, Fowler a marcat chiar de la debutul pentru Liverpool FC, într-un meci din Cupa Ligii împotriva lui Fulham. La scurt timp, în meciul retur, le-a demonstrat tuturor că golul nu a fost o întâmplare și a mai înscris de 5 ori. A fost desemnat de două ori consecutiv cel mai bun tânăr jucător din campionatul Angliei.

Carlsberg derulează și o campanie promoțională cu premii și experiențe memorabile care vor continua să marcheze legătura strânsă între fotbalul din cel mai puternic campionat al lumii și probabil cea mai bună bere din lume. Printre premiile din campania „Momentul Carlsberg” se numără pachete de doze în ediție limitată cu Ian Rush și John Barnes, tricouri sau cutii cu suveniruri oficiale Liverpool FC și marele premiu - bilete la un meci pe Anfield - acolo unde suporterii pot trăi o experiență unică, urmărind partida în Carlsberg Lounge.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. Portofoliul Tuborg România e format din mărci internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, SKOL, Holsten, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related