Görkem Oran a fost numit Director General Edenred România

Görkem Oran a fost numit Director General Edenred România

Görkem Oran va continua să valorifice soluțiile inovatoare și platforma digitală dezvoltată de Edenred, cu scopul de a le oferi clienților, partenerilor și angajaților cea mai bună experiență, în acord cu misiunea companiei Enrich Connections. For Good.  

Edenred, liderul pieței de beneficii extrasalariale în România, anunță numirea lui Görkem Oran în funcția de Director General Edenred România, începând cu data de 1 martie 2024.

Principalele sale obiective sunt consolidarea poziției de lider a Edenred în industria de beneficii pentru angajați si dezvoltarea businessului, cu accent pe inovație și creșterea gradului de satisfacție a clienților din România.  

„Sunt bucuros să mă alătur echipei Edenred România și să duc mai departe realizările remarcabile obținute de-a lungul celor 25 de ani de prezență în România. Împreună, vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajații, partenerii și comunitățile locale și care ne permite să oferim soluții care cresc rata de retenție a angajaților, îmbunătățesc puterea de cumpărare și bunăstarea acestora și contribuie la creșterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025, și să rămânem axati pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo. Totodată, vom continua să investim în dezvoltarea tehnologică pentru extinderea și îmbunătățirea platformei noastre Benefit și în consolidarea inițiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD”, a declarat Görkem Oran, Director General Edenred România.

Görkem Oran îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcția de Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

„În noul meu rol, am încredere că, împreună cu echipele din regiunea EMEHA, vom consolida poziția de lider a Edenred, prin extinderea și diversificarea portofoliului de soluții, cu focus pe progresul tehnologic și calitatea serviciilor și asigurând cea mai bună experiență digitală posibilă. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare echipă, din fiecare regiune și țară, pentru a ne îndeplini obiectivele împreună. Sunt convinsă că pot conta pe sprijinul tuturor colegilor mei din cele 23 de țări pe care le coordonez, iar ei se pot baza pe energia și pasiunea mea pentru Edenred”, a declarat Dana Sîntejudean, Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA).

Cu peste 15 ani de experiență în vânzări, Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de Chief Sales Officer. În 2022, a fost promovat în funcția de Chief Sales, Partners and Payment System Officer, fiind responsabil pentru consolidarea poziției de lider a celei mai mari rețele de companii-client din industrie.

Görkem Oran este licențiat în Economie la Universitatea Koç și a obținut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi. Și-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în Grupul de Soluții Tehnologice din cadrul Hewlett Packard. În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel național și a lucrat pentru aceeași companie până în 2019.

Edenred este lider de piață ca platformă digitală pentru servicii și plăți și este partenerul de zi cu zi la locul de muncă, conectând 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 950.000 de clienți corporativi în 45 de țări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluții multy-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport) și plăți corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Cei 10.000 de angajați ai Edenred se angajează să facă din lumea muncii un ecosistem conectat, mai sigur, mai eficient și mai responsabil în fiecare zi.

În 2022, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris și inclusă în următorii indicatori: CAC 40 ESG, CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good și MSCI Europe.

Logo-urile şi alte denumiri comerciale menționate şi prezentate în acest comunicat de presă sunt mărci înregistrate ale Edenred SE, ale subsidiarelor sale sau ale unor terțe părți. Acestea nu pot fi utilizate în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al proprietarilor lor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related