Samsung se asociază cu ligile de surfing, skateboard și breakdance pentru a celebra și a sprijini comunitățile sportive în drumul lor spre Paris 2024

Samsung se asociază cu ligile de surfing, skateboard și breakdance pentru a celebra și a sprijini comunitățile sportive în drumul lor spre Paris 2024

Noile parteneriate cu World Surf League, Street League Skateboarding și Pro Breaking Tour – bazate pe valori comune și respect – înglobează convingerea brandului că "Deschiderea câștigă întotdeauna".

Samsung Electronics Co., Ltd., Partener Olimpic și Paralimpic la nivel mondial, a anunțat trei noi relații de colaborare din dorința de a continua sprijinul pe termen lung al companiei pentru sport și valorile sale profund înrădăcinate în componenta de incluziune și accesibilitate. Colaborarea va aduce Samsung alături de World Surf League (WSL), Street League Skateboarding (SLS) și Pro Breaking Tour (PBT), pentru a celebra sporturile de surfing, skateboard și breakdance – și comunitățile acestora – în drumul spre Paris 2024 și dincolo de acesta.

Așa cum s-a anunțat la începutul acestui an, tema oficială a Samsung pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024, „Deschiderea câștigă întotdeauna”, reprezintă convingerea brandului că, prin intermediul unei minți deschise, fiecare experiență nouă devine o realizare semnificativă care deschide noi perspective și posibilități infinite. Aceste trei sporturi, fiecare construit pe valori comune și respect, îmbrățișează viziunea Samsung, aceea că „Deschiderea câștigă întotdeauna”, iar compania este hotărâtă să sprijine aceste comunități strâns unite, care inspiră prin puterea exemplului.

"Surf, skateboard și breakdance, deși sunt sporturi cât se poate de diferite, unice, împărtășesc o bază comună.

Mentalitatea deschisă de a încerca lucruri noi, determinarea de a depăși limitele a ceea ce este posibil și o cultură a incluziunii care primește cu brațele deschise pe toată lumea sunt aspectele fundamentale ale fiecărui sport. Acestea sunt trăsături cu care și noi, la Samsung, ne identificăm, și suntem onorați să sprijinim aceste trei organizații și sportivii lor, precum și să recunoaștem meritele comunitățile lor – nu doar pe parcursul evenimentului Paris 2024, ci și pe durata deschiderii sporturilor în fața lumii în fiecare zi.", a declarat Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Samsung va fi alături de sportivii și comunitățile de fani ale WSL, SLS și PBT pentru evenimentele cheie în drumul către Jocurile Olimpice. Aceste parteneriate vor prinde viață și prin intermediul unei noi inițiative colaborative menite să evidențieze figurile iconice și subculturile fiecărei comunități, precum și poveștile lor unice, care vor fi dezvăluite în luna aprilie.

"Suntem mândri să ne asociem cu Samsung pentru a ne valorifica sportivii și călătoria acestora către Paris 2024 – și Tahiti. Împreună vom sărbători cultura, comunitățile și sportivii unici ai surfingului în acest an important și incitant pentru sport", a declarat Tim Greenberg, WSL EVP, Content Strategy and Production.

„Organizația noastră a fost înființată cu scopul de a promova popularitatea și recunoașterea skateboardingului de stradă la nivel mondial. Trăim cu aceste valori în fiecare zi și suntem foarte încântați să colaborăm cu Samsung, un brand care se concentrează pe deschidere și incluziune. Împreună, vom consolida platforma, ne vom susține comunitatea și vom întări credința comună în deschidere și incluziune”, a declarat Matt Rodriguez, General Manager, SLS.

"În decursul ultimului deceniu de la înființarea turului nostru, am fost martori la o evoluție incredibilă a sportului și culturii noastre. De asemenea, avem o recunoștință imensă pentru b-boys și b-girls care împing limitele creativității și ale manifestărilor personale în fiecare zi. Acum, ne pregătim să facem istorie cu debutul nostru olimpic, și suntem încântați că Samsung este alături pentru a amplifica acest moment esențial în călătoria sportului nostru", a declarat Chris Wright, cunoscut și sub numele de "CrosOne", fondatorul PBT.

Mai multe detalii despre inițiativa comunității și activitățile partenere vor fi împărtășite în săptămânile următoare.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

Implicarea Samsung în Jocurile Olimpice

Samsung este Partener Olimpic Mondial încă din Jocurile Olimpice de Iarnă de la Nagano din 1998. De peste 25 de ani, sportivii și fanii au încredere în tehnologia mobilă transformațională a Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și pentru a continua să modeleze viitorul digital al Jocurilor Olimpice pentru Paris 2024 și dincolo de acesta. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică se apropie curând de a patra decadă de parteneriat și se extinde până în Los Angeles 2028. Inovațiile Samsung în categoria echipamentelor de comunicații wireless și de calcul, inclusiv echipamentele care prezintă inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G, vor schimba modul în care lumea experimentează Jocurile Olimpice.

Implicarea Samsung în Jocurile Paralimpice

Samsung este Partener Mondial al Comitetului Internațional Paralimpic (IPC) în categoria echipamentelor de comunicații wireless și de calcul. Începând cu Jocurile Paralimpice de Iarnă de la Torino din 2006, compania a sprijinit cu mândrie Mișcarea Paralimpică și a permis sportivilor și fanilor din întreaga lume să împărtășească entuziasmul și inspirația Jocurilor prin tehnologia mobilă transformațională a Samsung. Angajamentul Samsung față de Jocurile Paralimpice va continua până în Los Angeles 2028 și va fi sărbătorit printr-o experiență mobilă și de calcul inovatoare, alimentată de inovații intenționate în categoria echipamentelor de comunicații wireless și de calcul, inclusiv echipamente care prezintă inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G.

World Surf League (WSL) este locul global al surf-ului competitiv, încoronând campioni mondiali din 1976 și promovând cel mai bun surf din lume. WSL supraveghează peisajul competitiv global al surfingului și stabilește standardul pentru performanța de elită în cel mai dinamic teren de joc din toate sporturile. Cu un angajament ferm față de valorile sale, WSL prioritizează protejarea oceanului, egalitatea și bogata sa moștenire sportivă, în timp ce susține progresul și inovația. 

De la înființarea sa în 2010, Street League Skateboarding (SLS) a propulsat skateboarding-ul de stradă de la o serie de evenimente independente la nivel global. Ca pionieri ai sistemului premium de calificare și formatului de competiție al skateboarding-ului de stradă, SLS oferă un drum de la amator la profesionist și creează evenimente live palpitante în întreaga lume. Turul Campionatului SLS este recunoscut ca fiind cea mai importantă competiție profesionistă de skateboarding de stradă din lume. Evenimentele au loc pe plaje unice, certificate SLS, în marile orașe din întreaga lume, cu cei mai buni sportivi din domeniu, concurând pentru cele mai mari premii. 

Pro Breaking Tour se află în fruntea promovării Breaking-ului, găzduind evenimente competitive de prim rang care celebrează arta, atletismul și patrimoniul cultural al dansului. Prin competițiile noastre meticulos organizate, ne propunem să oferim o platformă dinamică pentru breakeri unde pot să-și arate talentele, în timp ce încurajăm o comunitate profund înrădăcinată în valori precum respectul, unitatea și expresia creativă. Misiunea noastră este aceea de a evidenția vibrația breaking-ului pe o scenă globală, încurajând creșterea și aprecierea pentru acest element dinamic al culturii hip-hop.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related