Încep înscrierile în programul “Bursele de performanță Allianz-Țiriac”, ediția 2024

Încep înscrierile în programul “Bursele de performanță Allianz-Țiriac”, ediția 2024

Fundația de Excelență Sportivă, Allianz-Țiriac Asigurări și Fundația Țiriac continuă să acorde sprijin financiar celor mai promițători juniori din disciplinele sportive olimpice.

Cea de-a noua ediție a programului “Bursele de performanță Allianz-Țiriac” demarează luni, 8 aprilie 2024, odată cu startul înscrierilor. Programul vine în sprijinul juniorilor talentați în căutarea finanțării necesare pentru a-și dezvolta potențialul sportiv la nivel de performanță.

Așa cum s-a întâmplat și în trecut, Allianz-Țiriac Asigurări, în parteneriat cu Fundația de Excelență Sportivă și Fundația Țiriac continuă să ofere sprijin financiar lunar, timp de un an, pentru 30 de copii cu vârste între 6 și 18 ani, care excelează în discipline sportive olimpice.

Fiecare tânăr sportiv selectat în program va primi o bursă lunară în valoare de 500 de lei, acordată de către Allianz – Țiriac Asigurări, împreună cu Fundația de Excelență Sportivă și Fundația Țiriac.

"Pentru a ajunge la performanțe remarcabile în sport, tinerii noștri au nevoie de resurse și motivație, inclusiv de ordin financiar. Avem talent în România și este datoria noastră să îi susținem să atingă cele mai înalte culmi ale succesului sportiv. Fundația de Excelență Sportivă și Fundația Tiriac continuă să își îndeplinească misiunea alături de partenerul de încredere, cel mai renumit asigurator, Allianz-Țiriac, oferind sprijinul necesar tinerilor talentați dornici să performeze", a declarat Ion Țiriac.

"Unul dintre principalele motive care determină tinerii sportivi să renunțe la practicarea unui sport de performanță rămâne lipsa posibilităților financiare. Ne bucurăm că am ajuns în al nouălea an în care continuăm să sprijinim pregătirea, talentul și, de ce nu, chiar viitorul unor copii care obțin performanțe reale, prin muncă susținută. Avem mare încredere că următoarea generație de sportivi va duce România în topul clasamentelor sportive olimpice și suntem mândri că-i putem susține nu doar ca suporteri, ci și ca "investitori" de cursă lungă în drumul lor către succes", a completat Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Țiriac Asigurări.

Dintre proiectele comune ale celor două entități, se evidențiază existența patinoarului Allianz-Țiriac Arena, echipele de hochei pentru copii Allianz-Țiriac, precum și organizarea turneului internațional de hochei pentru copii Allianz – Țiriac Trophy și a turneului internațional de tenis feminin WTA125 Țiriac Foundation Trophy. Aceste inițiative și programe au ca scop promovarea sportului în rândul tinerilor și sustinere acestora în drumul lor spre marea performanță.

Perioada de înscrieri pentru bursele de performanță sportivă, finanțate de Allianz-Țiriac, Fundația pentru Excelență Sportivă și Fundația Țiriac, se desfășoară între 8 aprilie și 5 mai 2024. Susținerea financiară a copiilor selectați va avea loc în intervalul iunie 2024-mai 2025.

Înscrierile în program se pot face până la data de 5 mai 2024.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România.

Allianz – Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 30 de ani. Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau afacerea. Succesul Allianz-Țiriac este dat de echipa de peste 3.500 de profesioniști care se află în spatele fiecărei reușite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Fundația de Excelență Sportivă este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase. Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației de Excelență Sportivă. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related