Prima ediție din Romania a Visvamitra Awards of Excellence va avela loc în luna mai 2024

Prima ediție din Romania a Visvamitra Awards of Excellence va avela loc în luna mai 2024

Visvamitra Awards of Excellence 2024 - “VISVAMITRA – Cand succesul personal inseamna succes pentru ceilalti” va avea loc joi, 9 mai, la India House, Bucuresti.

Festivitatea de premiere, aflata in Romania la prima editie, este un proiect recurent al Organizației Visvamitra International, care a dezvoltat o comunitate puternică în jurul valorilor promovate de disciplina Yoga si invatatura Vedantei. Visvamitra Awards of Excellence celebreaza campionii societății moderne, într-o serie de domenii cheie pentru comunitățile locale, cum ar fi Leadership, Medicină, Medicină Alternativă, Arta & Cultură, CSR, Agricultura.

Fondatorul Visvamitra International Awards of Excellence - Swami Ananda Saraswati, maestru Yoga si Vedanta, sub patronajul caruia este organizat evenimentul din Bucuresti, este autorul mai multor cărți pe tematica Yoga si Vedanta, traduse în mai multe limbi. Swami Ananda Saraswati aduce in atentia publicului cunoasterea autentica Yoga si Vedanta, transmisa prin metoda traditionala de la Invatator la discipol, intr-o maniera relevanta pentru provocarile din ziua de azi.

Juriul evenimentului este compus din: Amalia Anghel, medic si fondator Skinmed, Sebastian Bodu, profesor universitar, Raluca Chisu, fondator si CEO Kinetobebe, Federico Pipitone, antreprenor, Stefania Rossitto, profesor de yoga, Arianna Squillante, medic, medicina alternativa, Laura Talamoni, antreprenor in agricultura, Tereza Tranakas, fondator si CEO Oxygen.

Printre personalitatile care vor fi prezente la eveniment se numara Excelenta sa, ambasadorul Indiei, dl. Rahul Shrivastava, care este gazda evenimentului, precum si nume cunoscute din domeniul medicinei, culturii, arta si lideri de business, jurnalisti.

Sub îngrijirea și coordonarea maestrului Swami Ananda Saraswati, Organizația Visvamitra s-a extins în India, Europa si in alte zone ale planetei. In Uttarkashi, un loc spiritual pe malul fluviului sacru Gange, Visvamitra are propriul Gurukulam, un spatiu de studiu si meditatie in inima muntilor Himalaya. Printre activitățile organizației, se regăsesc: publicarea de cărți și organizarea de evenimente, retreat-uri pe tema Yoga și Vedanta ca mijloace de cunoaștere, cursuri de formare a instructorilor de yoga in metoda traditionala. Visvamitra organizeaza si programe pentru societatea civila si pentru companii.

In Romania, evenimentul are loc pentru prima dată in 9 mai și va aduce în atenția publicului campioni ai societatii civile care, cunoscand succesul profesional, au contribuit la crearea unei societatii mai bune, in spiritul inteleptului Visvamitra.

Parteneri Eveniment: OXYGEN, Finnovators, Shri Shilajit, Comercianti de Diamante

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related