Întâlnire cu Antreprenorii Viitorului, pe 14 mai, la București

Întâlnire cu Antreprenorii Viitorului, pe 14 mai, la București

Toți cei care doresc să facă pasul spre antreprenoriat, antreprenorii la început de drum, dar și cei cu experiență care vor să ia pulsul noului val din businessul românesc își dau întâlnire în cadrul evenimentului organizat de Biz: Antreprenorii Viitorului.

Marți, 14 mai, de la ora 10:00, în Sala Fortuna de la Grand Hotel Bucharest, își vor împărtăși experiența și lecțiile utile învățate prin practică antreprenori din noul val, care au lansat businessuri bazate pe inovație, și consultanți de business care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale.

Între speakerii confirmați se află Radu Timiș, Fondator Cris-Tim, Bianca Chișulescu, Program Manager factory by Raiffeisen Bank, Andrei Roșu, Co-fondator Filgud și sportiv de anduranță, Emma Zeicescu, Director of Communications Philip Morris România, Radu Savopol, Co-Founder 5 to go & Cereal Crunch, Horațiu Vasilescu, Consultant în Premium Business Management, Indira Abdulvoap, Decan The Entrepreneurship Academy, Cori Grămescu, Fondatoare Yummdiet, Radu Bălăceanu, Co-fondator Life Box, Cristian Ducu, Co-founder & Chief Growth Officer  FOLK, Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA, Eugen Antohi, CEO Mayla Pharma, Iulia Ghiță, Co-fondator ZITAMINE,  Raluca Hăulică, Founder Alura, Laura Sardescu, Co-fondator și Director General Neakaisa.ro,  Bogdan Doltu, Partner Impact Hub Bucharest & Co-Founder Maidan Events.

Ultimele locuri la Antreprenorii Viitorului pot fi rezervate online.

„Antreprenorii viitorului dezvoltă businessuri care schimbă domeniile în care activează, dar construiesc și comunități în jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung. Sunt cei care transformă visuri imposibile în businessuri nu doar posibile, ci și solide și de succes. Antreprenorii Viitorului este un eveniment în care avem ocazia să-I cunoaștem, să învățăm de la ei și să împrumutăm din energia lor”, punctează Marta Ușurelu, owner Biz.

Conferința Antreprenorii Viitorului este organizată de Biz și are ca leading partner Raiffeisen Bank. Parteneri sunt Philip Morris România, 5 to go, Aqua Carpatica și se bucură de sprijinul Sweet Ela.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește de 25 de ani o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related