Inside Out 2 pune emoțiile adolescenței sub lupă. Din iunie pe marile ecrane

Inside Out 2 pune emoțiile adolescenței sub lupă. Din iunie pe marile ecrane

Întors pe dos 2 (Inside Out 2)  ajunge din 14 iunie în cinematografele românești, cu avanpremiera în data de 13 iunie, atât în varianta dublată, cât și în varianta originală, dar și în format IMAX și 4DX. Biletele sunt puse în vânzare începând de astăzi, în cinematografele partenere.

Producția Disney și Pixar se adresează tuturor vârstelor, continuând povestea începută în 2015, care s-a bucurat de numeroase aprecieri din partea publicului larg, dar și a criticilor, printre care menționăm un Academy Award și un Golden Globe pentru cel mai bun film animat.

 

Obraji îmbujorați, ochi dați peste cap, ghem în stomac? Emoțiile adolescenței prind viață și își cer drepturile

Regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen, Inside Out 2 ne oferă din nou acces la „panoul de control” din mintea lui Riley, care acum trece printr-o perioadă de tranziție plină de…noi emoții: adolescența.

Fericirea, Tristețea, Furia, Frica și Dezgustul care trăiau, de ceva timp, în armonie sunt deplin luate prin surprindere atunci când Anxietatea își face apariția. Și se pare că aceasta vine însoțită și de alte emoții cel puțin la fel de dificil de gestionat. 

Filmul are la bază un scenariu scris de Meg LeFauve și Dave Holstein și o poveste creată de Mann și LeFauve și aduce în discuție, într-un mod plin de empatie și umor, teme actuale precum prietenia, acceptarea de sine sau sănătatea mintală.

 

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si pe cele produse de 20th Century și Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor Lionsgate, A24, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi, internaționali dar și locali.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related