Inside Out 2 (Întors pe dos 2) în topurile clasamentelor după primul weekend în cinematografe

Inside Out 2 (Întors pe dos 2) în topurile clasamentelor după primul weekend în cinematografe

Producția Disney și Pixar, Inside Out 2, a reușit într-un timp record să acapareze atenția iubitorilor francizei, ajungând astfel locul 1 Top Pixar și locul 1 Top Opening Animation în 2024. Aceasta este în continuare disponibilă în toate cinematografele partenere din țară, atât în varianta dublată, cât și în varianta originală, dar și în format IMAX și 4DX.

Regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen, filmul explorează noi perspective asupra experiențelor lui Riley, care, ajunsă în perioada adolescenței, se confruntă cu emoții noi. Bucurie, Tristețe, Furie, Frică și Dezgust sunt tulburate de apariția unor noi emoții, care perturbă buna funcționare a „panoului de control” din mintea acesteia.

În România, pelicula ocupă locul 3 Top Opening animații all-time, adresându-se tuturor vârstelor, ca o continuare a poveștii începute în 2015.

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si pe cele produse de 20th Century și Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor Lionsgate, A24, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi, internaționali dar și locali.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related