reConstruct Forum & Gala 2024 - Evenimentul în care aflăm starea pieței imobiliare și care sunt campionii industriei

reConstruct Forum & Gala 2024 - Evenimentul în care aflăm starea pieței imobiliare și care sunt campionii industriei

Află care sunt cele mai importante informații și date ale momentului în legătură cu piața imobiliară, care sunt cele mai noi planuri ale marilor jucători și care este viziunea observatorilor pieței în cadrul reConstruct Forum & Gala 2024, eveniment organizat de Wall-Street.ro și start-up.ro.

Ediția de anul acesta a reConstruct se va concentra pe tendințele din piață, pe eforturile jucătorilor de a răspunde cererii și de a anticipa trendurile în materie de construcții, inovație, amenajări, atât în locuințe, dar și în spațiile în care muncim, facem cumpărături și încercăm să ne petrecem timpul liber.

Vom vorbi și despre proiectele noi imobiliare, fie că ne referim la cele rezidențiale, de birouri, retail sau logistice. Ne vom uita și la cum au evoluat prețurile locuințelor și care sunt așteptările analiștilor, dar și la oportunitățile de a îmbunătăți calitatea orașelor și cartierelor în care trăim.

Dar dezvoltările din real estate țin și de viitor. Din acest motiv vom avea un panel de discuții dedicat orașului viitorului, cu toate aspectele sale - de la sustenabilitate la regenerare urbană și cum transformăm locurile unde trăim.

Înscrie-te și vino să discutăm despre viitorul imobiliar al României.

Suntem curioși și în legătură cu evoluția creditării, a dobânzilor, dar și în legătură cu inovațiile care transformă locuințele, birouri, centrele comerciale și spațiile industriale. Stăm tot timpul cu un ochi pe regenerarea urbană, la proiectele care readuc la viață zone subdezvoltare, abandonate, dar care urmează să fie transformate în noi spații de locuit, de muncă și de relaxare.

De asemenea, susținem antreprenorii la început de drum care vin cu abordări diferite și tehnologii care să schimbe administrarea proiectelor. Vom discuta așadar despre afaceri proptech, finanțare fracționată a marilor proiecte imobiliare sau modalități de crowdfunding pentru proiecte imobiliare.

Pentru a afla toate acestea, am invitat să participe în cadrul discuțiilor, să ne prezinte opiniile și proiectele lor, dar să ne și răspundă la întrebările cele mai arzătoare, cei mai importanți și mai apreciați dezvoltatori, consultanți imobiliari, analiști ai pieței imobiliare, dar și inovatori.

Îi avem deja invitați să participe la discuții pe:

 • Mihai Păduroiu - CEO Office & Commercial One United Properties
 • Cătălin Năstăsoiu - VP Marketing Strategy Genesis Property
 • Antoniu Panait - Managing Director VASTINT Romania
 • Cristina Pop - Head of Asset Management P3 LOGISTIC PARKS
 • Adela Antone - Chief Investment Officer Meta Estate
 • Romeo Ghica - Operations Manager Hercesa România
 • Andreea Comșa - Fondator și CEO Premier Estate Management
 • Radu Andronic - GM FIP Consulting
 • Bogdan Mariniuc - Co-fondator & Manager aSpace
 • Vicențiu Vlad - CEO și co-fondator stock.estate
 • Daria Mircea - Business Development Manager Bright Spaces
 • Radu Puchiu - Co-fondator H.appy Cities
 • Daniel Tofan - Head of Sales Vaunt
 • Romeo Ghica - Manager de Operațiuni Hercesa România
 • Dan Niculae - Managing Director Imobiliare.ro
 • Bogdan Almași - CEO & Co-founder Assetto

 

Gala Campionilor în imobiliare

La finalul dezbaterilor, în premieră pentru reConstruct, vom organiza și o gală de premiere în care îi vom aduce în lumina reflectoarelor pe campionii din imobiliare.

Vom evidenția reușitele actorilor din piață, concentrându-ne pe rezultate, pe unicitatea proiectelor și inițiativelor lor, pe inovație și grija pe pentru oameni și mediul înconjurător, pentru că, da, sustenabilitatea este un aspect cheie în zilele noastre.

reConstruct Forum & Gala 2024 are loc joi, 6 iunie, începând cu ora 9:00, la Hotel Sheraton din București. Organizat de Wall-Street.ro și Start-up.ro, evenimentul este susținut de VASTINT Romania, P3 Logistic Parks, One United Properties, Imobiliare.ro, Genesis Property, Meta Estate și CPI Property Group, cu sprijinul IMOD Flowers și WINEDEALS.ro. Înscrierea este gratuită.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related