Cupa Metigla 2024 va avea o participare record. Sunt așteptate la start 150 de echipe de baschet

Cupa Metigla 2024 va avea o participare record. Sunt așteptate la start 150 de echipe de baschet

Vești bune pentru pasionații de sport, în special de baschet! Cupa Metigla revine în 2024, oferind copiilor și tinerilor din Prahova și din județele învecinate o ocazie unică de a-și demonstra talentul pe terenul de baschet. Sub deviza "De când nu ai mai bătut mingea?", competiția se adresează tinerilor din şcolile generale şi din licee, în special celor care nu sunt membri ai unui club sportiv de baschet, promovând spiritul de echipă și pasiunea pentru sport. Cupa Metigla 2024 promite să fie una dintre cele mai captivante ediții de până acum. La această a 9-a ediție a campionatului s-au înscris 35 de școli și licee din Prahova și județele vecine, implicând aproximativ 1000 de copiii, organizați în 150 de echipe.

Cupa Metigla este mai mult decât o competiție sportivă, este un eveniment care promovează valori importante precum respectul reciproc, spiritul de echipă, și pasiunea. De 9 ani, aceasta se desfășoară în spiritul proiectelor organizate de Asociația Un Strop de Fericire, și aduce tinerilor oportunitatea de a se implica, prin voluntariat, în organizarea campionatului. Ca iniţiator şi sponsor principal al acestei competiţii, Metigla își reafirmă angajamentul de a sprijini dezvoltarea comunității din care face parte și de a încuraja tinerii să își urmeze pasiunile într-un mediu sănătos și competitiv.

“Prin organizarea Cupei Metigla, aliniem valorile fundamentale ale companiei noastre - încrederea, spiritul de echipă și pasiunea - cu angajamentul pentru un stil de viaţă sănătos și dorința de a oferi tinerilor o activitate din care să învețe să concureze dar și să colaboreze într-un mod armonios. Această competiție reflectă angajamentul nostru față de încredere reciprocă şi dezvoltare, şi ne ajută să consolidăm relații pe termen lung cu comunităţile locale. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum tinerii din regiune își vor demonstra abilitățile și se vor bucura de această experiență de neuitat. Cupa Metigla 2024 promite să fie un eveniment de referință în calendarul sportiv al județului, reunind comunități și inspirând viitoarele generații”, spune Cristian Mătășel, Director General Metigla.

 

Calendarul competiției

Etapa școlară a Cupei Metigla va avea loc în zilele de 3, 4 și 5 iunie, în fiecare școală din judeţele participante. Aceste meciuri preliminare vor stabili echipele care vor avansa în faza finală a competiției. Meciurile din semifinale și finală vor fi găzduite de terenurile de baschet din Parcul Municipal Vest din Ploiești, Prahova, în zilele de 7 și 8 iunie 2024. Aceste zile vor fi pline în primul rând de entuziasm, oferind spectatorilor șansa de a vedea în acțiune cei mai talentați tineri baschetbaliști înscriși în cea de-a 9 a ediție a Cupei Metigla.

Metigla este o afacere de familie pornită în urmă cu 40 de ani în Belgia, iar pe piața din România este prezentă din anul 2000. Metigla este dedicată construirii de parteneriate durabile și furnizării de soluții complete de acoperire a oricărui tip de construcție din România și din Europa. Creșterea organică și continuă a portofoliului de produse și servicii se bazează pe inovație, calitate premium, pasiune și sustenabilitate.

Metigla oferă soluții pentru închideri metalice de cea mai înaltă calitate, pentru proiecte industriale, rezidențiale, dar și pentru fațade și drenaj al apei pluviale de pe acoperișuri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related