Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova, consolidând astfel poziția acestuia ca principala destinație de cumpărături din Oltenia, cu peste 100.000 de metri pătrați de spațiu comercial

Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova, consolidând astfel poziția acestuia ca principala destinație de cumpărături din Oltenia, cu peste 100.000 de metri pătrați de spațiu comercial

Grupul francez de real estate Catinvest anunță consolidarea ElectroPutere Parc ca unul dintre cele mai mari centre de retail din Oltenia, odată cu deschiderea noului magazin Leroy Merlin pe o suprafață extinsă de 13.500 de metri pătrați și achiziționarea fostului magazin Leroy Merlin, care va fi transformat într-o extindere de 11.000 de metri pătrați a ElectroPutere Mall. În prezent, ElectroPutere Parc dispune de 100.000 de metri pătrați destinați activităților de retail, 24.000 de metri pătrați de birouri clasa A și facilități suplimentare, cum ar fi un apart-hotel premium.

Leroy Merlin, al doilea jucător pe piața de bricolaj din România, cu 21 de magazine în întreaga țară, a deschis  noul său spațiu din ElectroPutere Parc, extinzând suprafața cu aproape 23% față de cea anterioară. Noul concept îmbunătățit include o varietate mai mare de produse și servicii în domeniul construcțiilor, decorațiunilor și grădinăritului, precum și 600 de locuri de parcare noi pentru clienți. Acest nou magazin a fost dezvoltat de Catinvest în baza unui contract de închiriere pe termen lung.

În paralel, Catinvest a achiziționat de la Leroy Merlin fostul lor magazin de 11.000 de metri pătrați pentru a extinde în continuare ElectroPutere Mall. Această nouă extindere va crește suprafața închiriabilă cu 9.000 de metri pătrați, aducând centrul comercial la peste 62.000 de metri pătrați, inclusiv Auchan. Această extindere va atrage noi branduri internaționale, printre care și Primark, care va inaugura primul său magazin din Craiova în 2026, pe o suprafață de aproximativ 4.500 de metri pătrați.

„La Catinvest, ne propunem să dezvoltăm continuu ElectroPutere Parc, transformându-l într-un hub esențial pentru comunitatea locală și afacerile din zonă, oferind acces ușor și facilități excelente pentru activități profesionale, cumpărături, restaurante și agrement. De la achiziția noastră în 2016, am extins de patru ori dimensiunea ElectroPutere Parc. Suntem convinși că această locație dinamică are un potențial uriaș de dezvoltare ulterioară”, a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

Grupul francez de real estate Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc, are în portofoliu alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Orhideea, Esplanada Pantelimon din București, Tom din Constanța -, precum și din Europa de Est - Savoya Park din Budapesta și Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, și pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related