O echipă DeSoi: Totul a început cu niște rafturi pe care încet-încet s-au adunat povești și descoperiri

O echipă DeSoi: Totul a început cu niște rafturi pe care încet-încet s-au adunat povești și descoperiri

În București, scena gastronomică se reinventează constant, însă doar câteva concepte de locantă reușesc să treacă proba timpului și să rămână deschise. DeSoi este unul dintre ele. Născut din prietenia și pasiunea comună a trei antreprenori, restaurantul a apărut acum aproape trei ani ca un loc în care brunch-ul, cina și vinurile atent selecționate au fost gândite ca experiențe pentru clienți.

Povestea DeSoi este cea a unui antreprenoriat pornit de la zero, construit pas cu pas prin relații directe cu producători locali și internaționali de cei trei fondatori: Damian Morcovescu, Bogdan Ivan și Cristian Ivana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related