World Class România a lansat programul Easy8 – primul pas pentru o viață activă

World Class România a lansat programul Easy8 – primul pas pentru o viață activă

World Class România, lider pe piața locală de fitness, a lansat programul de antrenament Easy8, dedicat celor care vor să facă un pas către un stil de viață activ. Noul program se derulează pe parcursul a opt săptămâni, timpul necesar unui începător într-ale sportului pentru a învăța să iubească mișcarea.

Easy8 este un program introductiv, dedicat celor care nu au mai fost la sală, dar își doresc să devină activi. Începătorii se pot familiariza, mai ușor și mai rapid cu antrenamentele, cu echipamentele din sala de fitness și cu clasele de group fitness.

În funcție de nevoile fiecăruia, Easy8 pune la dispoziția clienților World Class două tipuri de antrenamente de grup - 12 clase de antrenament de grup pentru începători, cinci clase de antrenament de grup pentru avansați -, și trei întâlniri cu antrenor personal – acestea includ atât antrenamente unu la unu, cât și evaluări corporale personalizate. Programul este special conceput pentru a motiva, inspira și ajuta oamenii să adopte mai ușor un stil de viață activ.

Noile clase destinate începătorilor urmează o structură care le permite acestora să își crească rezistența și să-și îmbunătățească condiția fizică, într-un ritm adaptat propriului corp. Cele 12 clase pentru începători, Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba, ajută membrii să își cunoască musculatura și îi obișnuiește cu efortul fizic. Cele cinci clase pentru avansați, Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga, le permite membrilor să treacă la nivelul următor și îi ajută să-și atingă obiectivele de fitness.

De asemenea, Easy8 întâmpină nevoia oamenilor de a se bucura de servicii personalizate și de susținere pas cu pas pentru îmbunătățirea stilului de viață. Inspirația și motivația sunt la fel de importante precum mișcarea. De aceea, cele trei sesiuni de evaluare și antrenamente cu antrenorul personal, vor stabili obiectivele membrilor și le va permite acestora să lucreze eficient și corect.

„Programul Easy8 are ca scop principal introducerea oamenilor în lumea sportului și a atenției pentru un stil de viață activ și sănătos. Cuvintele care definesc World Class în acest an sunt „Fii Sănătos”.

De aceea, prin intermediul acestui program, a expertizei în fitness a antrenorilor noștri, a facilităților pe care le oferim, a efortului și a pasiunii pe care o dedicăm fiecărui membru, vom motiva din ce în ce mai mulți români să răspundă mesajului nostru de a duce un stil de viață mai sănătos și activ”, declară Kent Orrgren, CEO World Class România.  

Programul Easy8 este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament anual fulltime la centrele premium W și oricărui pachet Basic, Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

Prin intermediul rețelei de centre de fitness, World Class România oferă membrilor săi flexibilitate în alegerea locației pentru antrenamente: o gamă largă de facilități și servicii la cele mai înalte standarde, acces la 31 de cluburi - aproape de casă sau de birou -, echipamente de ultimă generație, programe de training diversificate și traineri certificați internațional.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Dictionar



Branded


Related