World Class România achiziționează Titan Fitness Club si continuă sa-și extindă rețeaua pentru a aduce Mișcarea #BeHealthy și mai aproape de români

World Class România achiziționează Titan Fitness Club si continuă sa-și extindă rețeaua pentru a aduce Mișcarea #BeHealthy și mai aproape de români

Sedentarismul și lipsa activității fizice sunt din ce în ce mai frecvente în țările din estul și vestul Europei. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), lipsa activității fizice este cel de-al patrulea factor de risc al mortalității globale și cauza principală a peste 21% din cancerele de sân și de colon, 27% din cazurile de diabet și aproximativ 30% din bolile cardiace coronariene.

Odată cu achiziționarea clubului Titan Fitness, în Galeriile Titan, World Class România face un nou pas în extinderea rețelei sale de cluburi și, în același timp, promovează conceptul #BeHealthy lansat pentru a crește interesul românilor pentru un stil de viață activ prin sport, sănătate și fitness. Noul club va fi supus unui proces de rebranding și va fi numit World Class Titan Park. Extinderea continuă a celei mai mari rețele de health & fitness din România vizează obiective strategice menite să transforme World Class, prin accesibilitate, în cel de-al treilea loc important pentru românii active, după casă și serviciu.

Prin acoperirea uneia dintre zonele rezidențiale majore din București, într-o locație strategică, foarte aproape de stația de metrou, World Class oferă comunității din această zonă oportunitatea de a face un pas important către un stil de viață mai sănătos și mai activ. Odată cu integrarea noului club, toți membrii World Class vor beneficia de mai multe servicii de sănătate și fitness, având acces la o întreagă rețea și la diferite niveluri de abonamente.

 

“Prin achiziționarea Titan Fitness Club, ne consolidăm rețeaua cu o locație foarte bună, antrenori specializați, una dintre cele mai mari baze de echipamente și accesorii de fitness din București, mediul perfect pentru a face pasul decisiv către cel mai sănătos stil de viață. Prin puterea brandului World Class, prin echipele noastre de specialiști în sănătate și fitness și prin întreaga noastră rețea de cluburi vom motiva tot mai mulți români să se alăture mișcării #BeHealthy și să adopte un stil de viață sănătos, fiind mai activi mai des. Această nouă achiziție este în concordanță cu strategia noastră de a dezvolta rețeaua de cluburi pentru a face sportul, sănătatea si fitness-ul mai accesibile unui număr mai mare de români”, a declarat Kent Orrgren (CEO World Class România).

 

World Class Titan Park va fi situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 6, București, va avea o suprafață vastă, de 2.988 mp și va avea deja, la deschidere, 1.200 de membri activi. Noua locație se va bucura de unul dintre cele mai ample spații pentru fitness de grup și  aerobic din întreaga rețea.

După achiziționarea clubului Titan Fitness, World Class Romania numără un total de 31 de cluburi active, 20 de piscine, 450 de antrenori personali și peste 300 de instructori de fitness specializați. Consolidarea rețelei World Class va continua pentru a oferi tot mai multor români posibilitatea de a alege un stil de viață sănătos, transformând fitness-ul și sănătatea într-o rutină zilnică. Astfel, în acest an vor fi deschise trei noi cluburi în alte locații strategice din România.

World Class Titan Park va fi inclus în categoria de membru Bronze. Foștii membri Titan Fitness vor beneficia de oferte speciale de deschidere și vor primi avantajele nivelului de membru Gold până la 31 august, pentru a testa toate celelalte cluburi incluse în această categorie și pentru a cunoaște mai bine comunitatea și avantajele World Class.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related