Maggi isi extinde portofoliul cu produse si sortimente noi

Maggi isi extinde portofoliul cu noile sortimente "Mediteranean" si "Verdeturi" din gama Maggi Secretul Gustului Intensavor, dar si cu Maggi Secretul Borsului, un produs granulat din categoria de bors deshidratat, informeaza un comunicat Maggi.

Maggi Secretul Gustului Intensavor "Mediteranean" si "Verdeturi" sunt disponibile in pachete resigilabile de 200 grame, in timp ce Maggi Secretul Borsului este disponibil in doua forme de impachetare: pachet de 70 grame, pentru 7 litri de ciorba si unul resigilabil, de 200 grame, pentru 20 de litri de ciorba.

"Maggi Secretul Gustului Intensavor este una dintre cele mai populare categorii din portofoliul nostru, de aceea venim in intampinarea consumatorilor care doresc sa adauge un plus de savoare preparatelor speciale gatite pentru cei dragi cu doua noi sortimente: Secretul Gustului Intensavor Mediteranean si Verdeturi. Acestea se adreseaza consumatorilor care prefera gustul aromat al legumelor si al uleiului de masline, sau cel al verdeturilorsi legumelor de gradina”, a declarat Alina Constantin, Business Manager Maggi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related