Samsung Romania a demarat programul de internship-uri "Trends of Tomorrow"

Samsung Romania, partener national al RIUF 2011, a demarat programul "Trends of Tomorrow” printr-un concurs de internship-uri oferit de Samsung si companiile partenere in proiect.

La o saptamana de la lansare, proiectul a reusit sa stranga aproximativ 300 de aplicanti, potrivit unui comunicat de presa al agentiei Bortun Olteanu.

Inscrierile vor avea loc pana la 20 decembrie 2011 pe site-ul oficial al campaniei www.trendsoftomorrow.ro, urmand ca reprezentantii fiecarei companii sa selecteze internii care se potrivesc cel mai bine cerintelor. Domeniile de activitate puse la dispozitie tinerilor includ relatii publice, publicitate, resurse umane si marketing, iar organizatiile partenere sunt: Cheil Worldwide, GfK, Leo Burnett, BORTUN•OLTEANU, Fast Forward Communication, Professional, ROTON si Samsung.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related