Studiu ISRA Center despre temerile romanilor: femeile sunt mai ingrijorate de lipsa banilor, iar barbatii de situatia profesionala

Potrivit unui studiu Omnibus realizat de ISRA Center pe un esantion de 1.100 respondenti, a reiesit ca cele mai importante si actuale temeri ale romanilor sunt frica de a pierde pe cineva drag (pentru 21% dintre romanii din mediul urban intervievati), urmata, la egalitate, de teama de boala si teama de a nu avea suficienti bani pentru achitarea cheltuielilor curente. Un loc secundar este ocupat de teama de cutremure.

In mod spontan, romanii considera ca cele mai mari motive de temere sunt: starea de bine a lor sau a unui membru al familiei (pentru 21% dintre romanii din mediul urban intervievati, preponderent femei si persoane cu varste de peste 50 de ani), situatia profesionala (pentru 12% dintre romani), pe locul trei situandu-se teama provocata de lipsa banilor. Important este si procentul de 10% dintre romanii respondenti pentru care lipsa banilor este cea mai spontana temere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related