Pagini Aurii, Partener Oficial Europages in Romania

Pagini Aurii S.A., compania care detine 70% din piata de ghiduri clasificate din Romania, a devenit Partenerul Oficial Europages pe teritoriul Romaniei.

Facand parte din Heise Medien Grouppe, Pagini Aurii S.A. a relansat in decembrie 2008 motorul de cautare business paginiaurii.ro. Compania editeaza anual 20 ghiduri cu o circulatie de peste 1.000.000 copii, furnizand informatii in mediul tiparit, online precum si aplicatii multimedia.

Aceasta asocierea va oferi clientilor posibilitatea unei vizibilitati la nivel international, Europages fiind cea mai cunoscuta platforma online business-to-business la nivel european, cat si un instrument profesional de referinta din Europa. Siteul www.europages.ro contine 2 milioane de companii selectate pentru dinamismul lor in importul si exportul din toate sectoarele de industrii din 35 de tari, este accesibil in 26 de limbi straine, ofera produse complexe si targetare pe keywords catre un public international format din persoanele decidente din toate domeniile de activitate (3 milioane de vizitatori unici/luna si aprox. 6,8 milioane de cautari/luna).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related