Bergenbier Nefiltrata din Grau, o bere creata special de Ziua Barbatului

De Ziua Barbatului, Bergenbier a creat o bere speciala, Nefiltrata din Grau, potrivit unui comunicat emis de GolinHarris.

"Stim ca barbatilor le plac lucrurile nefiltrate, autentice si directe, la fel ca si ei! De aceea, pe baza unei traditii vechi de secole, am creat Bergerbier Nefiltrata din Grau, o bere care pastreaza gustul autentic al unei beri albe. Si ce alt moment mai bun era pentru a o darui barbatilor decat Ziua lor?", a declarat Tiberiu Mercurian (Director de Marketing, Bergenbier).

Maltul din grau in combinatie cu orzul si hameiul traditional ofera berii o culoare aparte, iar pentru a o savura ca la carte, barbatii au primit si “instructiuni de folosire”: inainte de fi consumata, Bergenbier Nefiltrata din Grau trebuie racita la patru grade Celsius si turnata conform “ritualului de turnare”. Ziua Barbatului a avut 100.000 de vizite pe site-ul www.ziuabarbatului.ro, a strans peste 20.000 de prieteni pe pagina de Facebook iar 6.000 de barbati au primit serenade de ziua lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related