Unilever schimba tactica cu agentiile digitale: Vrea mai putine

Unilever va lucra cu mai putine agentii de marketing digital, dar va construi cu ele o relatie mai profunda si de durata, considera Keith Weed (CMO, Unilever), citat de Adage.com.

"Acum este timpul ca agentiile sa ne arate tot ce au mai bun pentru ca, in viitor, nu vom mai lucra cu toate", a declarat Weed.

Potrivit lui Weed, compania, al doilea mare advertiser al lumii, cu un buget de peste trei miliarde dolari, va accelera procesul de selectare a agentiilor cu care va lucra in viitor. Totodata, el a anuntat ca vor fi create liste regionale cu agentii digitale, in cazul unor piete globale importante.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related