Rebranding pentru trei marci GE Money

Motoractive Leasing va functiona sub marca Garanti Leasing, Ralfi se va schimba in Garanti Credite de Consum, in timp ce noua marca a Domenia va fi Garanti Credite Ipotecare. Astfel, brandul Garanti se extinde asupra celor trei entitati non-bancare GE Money in Romania, ca parte din strategia de a construi un grup financiar puternic pe piata locala. Cele trei IFN-uri isi vor desfasura activitatea in cadrul grupului Garanti si sub un brand cu o istorie de 63 de ani. Procesul de rebranding a fost initiat deja pe plan intern si va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie 2011 si in relatiile cu clientii si colaboratori precum comercianti, dealeri, brokeri etc. Ca rezultat al acestui proces de integrare si rebranding, Grupul Garanti va oferi servicii financiar-bancare pe piata locala catre peste 450.000 de clienti.
“Cred ca aceasta integrare a echipelor si a marcilor va consolida prezenta noastra in Romania, iar Grupul Garanti va deveni o forta financiara pe piata locala”, a declarat Murat Atay (Director General al Grupului Garanti).
Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta in Romania din 1998, Garanti Bank detine un portofoliu de peste 200.000 de clienti. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 ATM-uri si peste 6,500 terminale POS. In plus, banca a inregistrat o crestere de 50% a activelor in 2010 fata de anul trecut, pana la 1,2 miliarde de euro. Garanti Bank detine pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related