Se lanseaza Tuborg Christmas Brew – editia limitata de sarbatori care reprezinta, de regula, 40% din volumul de vanzari Tuborg

Se lanseaza, pentru al 11-lea an consecutiv, editia limitata Tuborg Christmas Brew. Cu un gust mai tare si mai aromat (aroma de caramel si cereale) si avand un continut de alcool de 5,6%, Tuborg Christmas Brew va fi disponibila si anul acesta pe piata in formula sticlei albastre de 0,33L si ca doza de 0,5L. Noutatea de anul acesta este lansarea family pack 3+1 doze Tuborg Christmas Brew. Ca in fiecare an, si anul acesta editia limitata de sarbatori este disponibila pe piata din Romania timp de 10 saptamani, in lunile noiembrie si decembrie.

Cel de-al 11-lea an consecutiv de Tuborg Christmas Brew ne dovedeste ca aceasta este una dintre cele mai asteptate si cerute din portofoliul nostru. In lunile noiembrie-decembrie, Tuborg Christmas Brew reprezinta 40% din volumul de vanzari al Tuborg si aproximativ 5% din totalul de vanzari anuale. Ne asteptam ca si in acest an cantitatea de bere vanduta in sezon sa devanseze cu 3-5% vanzarile din 2009”, afirma Doron Zilberstein (Vice Presedinte Marketing, URBB).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related