Si ce daca n-avem customer service? Sa facem social media!

o analiza de Antonia Tucheac

Nu esti intr-o retea de socializare? Ei bine, atunci cu regret trebuie sa afli ca nu existi. Cam asa a sunat concluzia dupa mai bine de opt ore de discutii si prezentari despre retelele de socializare in Romania, la Social Networks Conference, eveniment organizat de Evensys.

Daca ar fi sa facem o comparatie, imaginati-va un bulgare de zapada care, in rostogolire, devine tot mai mare, antrenand alti si alti fulgi. Socializarea online este, la nivel international si, deci, si in Romania, un ditamai bulgarele de zapada. Cu o singura precizare insa: nu se rostogoleste, ci urca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Republika

Republika este o agentie romaneasca lansata in anul 2008, initial pozitionata ca agentie de social media intr-o perioada in care comunicarea brandurilor romanesti pe Facebook era abia la inceput. Odata cu extinderea... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related