Un pic de emoţie în comunicarea Maggi e ca sarea-n bucate

un interviu cu Alina Dragomir (Senior Brand Manager, Maggi)

Cel putin asa sustine Brand Managerul Maggi, Alina Dragomir. Am intrebat-o despre “Maggi premiaza cele mai iubite mame”, cea mai recenta campanie, care pune in prim plan Iubirometrul – un instrument de “masurare” a dragostei copiilor pentru mame. A venit vorba si de alte demersuri de comunicare, tot cu tenta emotionala: “Maggi implineste destine” sau “Pentru o viata echilibrata”. De ce alege sa comunice emotional un brand care joaca in categoriile cuburi, condimente, supe standard, ramane sa va lamuriti singuri. Pana una alta, o concluzie de bun simt este ca dragostea (in toate formele sale) chiar trece prin stomac si probabil de aceea legatura dintre mesajele emotionale si categoria food.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Irina Tomsa
acum 14 ani
Alina Galeriu, cred ca n-ai inteles despre ce era vorba. Pacat, puteai sa faci un material bun pe tema promotiilor Maggi.
Bododea Dan
acum 14 ani
..Ne pierdem timpul cu astfel de "interviurri". Incercati sa respectati timpul oamenilor, caci poate nu peste mult timp nu veti mai avea onoarea asta.
acum 14 ani
@Irina

Referitor la promotia "Pentru o viata echilibrata", intrebarae mea era: "De asemenea, la sfârșitul anului 2009, Maggi a lansat concursul . Câte rețete au fost înscrise în concurs?" Nu vad unde ar aparea sugestia de emotional aici.

Am vorbit de comunicare emotionala in cazul altor campanii Maggi si per total, ca directie predilecta la nivel de brand.

@danbododea

Nimeni nu vrea sa risipeasca o resursa asa valoroasa precum timpul. Nici pe al nostru, nici pe al vostru. Spune-mi mai exact ce te nemultumeste pentru a corecta pe viitor.



Branded


Related