Vanzari in euro ale A&D Pharma au scazut cu 11% in perioada ianuarie-martie 2009

Reprezentantii companiei olandeze A&D Pharma si-au facut publice datele financiare si au anuntat o scadare a vanzarilor cu 11% in primul trimestru al acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, reprezentand vanzari nete de aproximativ 113 milioane de euro.

In lei, insa, vanzarile A&D Pharma au atins nivelul de 483 milioane, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea au fost de 468 milioane, reprezentand o crestere de 3%.

“Desi conditiile macro-economice au continuat sa fie foarte dificile in primele trei luni ale lui 2009, veniturile obtinute de diviziile noastre au ramas foarte puternice. Cresterea vanzarilor in euro inregistrate de A&D Pharma continua sa fie afectata de deprecierea monedei romanesti in raport cu euro, asa cum se poate observa in comparatie cu cresterea puternica a vanzarilor inregistrate in lei. Cu toate acestea, autoritatile romane au actualizat, in cele din urma, preturile de referinta la medicamentele de import, pentru a reflecta deprecierea leului”, a declarat Robert Popescu, CEO al A&D Pharma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related