Punem oamenii pe primul loc. Grupul A&D Pharma - Dr.Max se alătură organizației Crucea Roșie Română în eforturile de susținere a spitalelor din România

Punem oamenii pe primul loc. Grupul A&D Pharma - Dr.Max se alătură organizației Crucea Roșie Română în eforturile de susținere a spitalelor din România

Într-o perioadă dificilă pentru români, Dr.Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, face front comun cu eforturile depuse de Crucea Roșie Română pentru a veni în întâmpinarea nevoilor urgente din spitalele din România.

Grupul A&D Pharma - Dr.Max susține campania de donații prin care Crucea Roșie Română strânge fonduri necesare dotării spitalelor din România cu echipamentele necesare personalului medical aflat în prima linie în lupta cu COVID-19.

 

„Trăim vremuri în care este mai clar ca niciodată că oamenii au nevoie de oameni. Că fiecare gest de solidaritate contează. Facem front comun cu acest mesaj de solidaritate publică și am decis ca spoturile TV Dr. Max să devină o voce în acest sens. Ne alăturăm, astfel, mesajului Crucii Roșii Române și spunem împreună Donează și tu 2 euro prin sms la 8827 cu textul – oameni -  în dorința de a putea contribui la lărgirea cercului de solidaritate în această perioadă”,  spune Cezar Zaharia (CEO A&D Pharma Group). 

 

În plus, Grupul A&D Pharma - Dr.Max face și o donație financiară către Crucea Roșie care va ajuta la achiziționarea a 1000 de echipamente de protectie si 30.000 manusi de protectie, necesare spitatelor din România.  De asemenea, lanțul de farmacii Dr. Max depune toate eforturile ca în această perioadă să răspundă cât mai bine nevoilor celor care le trec pragul, cu stocuri în permanență actualizate și în condiții de maximă siguranță.

 

"În această perioadă de criză, orice sprijin este prețios. Mulțumim Grupulului A&D Pharma - Dr.Max pentru inițiativa de a susține campania Crucii Roșii Române, atât prin alocarea de fonduri destinate echipamentelor de protecție, dar și prin promovarea campaniei noastre în rândul populației. Eforturile personalului medical român sunt uriașe, așa că este esențial ca în această perioadă să fim cât mai mulți, uniți și alături de ei.", a declarat Ioan Silviu Lefter (director general Crucea Roșie Română).

 

Recent intrat în viața românilor, cu peste 400 de farmacii în toată țara,  Dr.Max își reafirmă și pe această cale misiunea de a îi asculta pe oameni și de a face toate eforturile pentru o implicare cât mai activă și mai eficientă pentru o viață sănătoasă.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate a consumatorilor, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate la prețuri accesibile.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related