Napolact a lansat iaurtul cu dulceata de coacaze

Acesta se alatura celor trei sortimente deja existente din gama Napolact Gusturi de Demult, cel cu dulceata de nuci verzi, cu dulceata de trandafir si cel cu dulceata de cirese amare.

„Intentionam sa oferim consumatorilor nostri o varietate de gusturi si arome care par pierdute in contextul societatii alerte in care traim. Am vrut ca aceasta gama de produse sa iti readuca inocenta copilariei si a vacantelor de la tara: alergatul prin padure, dormitul in fan, mirosurile msncarurilor si dulciurilor pregatite de bunica” au declarat reprezentantii FrieslandCampina Romania.

Noul sortiment este prezentat publicului prin intermediul unui spot TV produs impreuna cu Propaganda, in timp ce Starcom s-a ocupat de dezvoltarea si implementarea strategiei de media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related