eMAG a lansat programul eMAG Baby Care printr-un parteneriat cu Pampers

eMAG pune bazele programului eMAG Baby Care prin semnarea unui parteneriat cu Procter & Gamble. In urma acestui parteneriat eMAG va include gama completa de scutece Pampers, informeaza un comunicat de presa al retailerului.

Produsele sunt disponibile in stoc la categoria "Copii & Bebe", sunt livrate in orice localitate in cel mult 24 de ore de la comanda online, iar plata se poate face chiar si la livrare.

Programul eMAG Baby Care va include pe viitor tot mai multe solutii de ingrijire pentru copii, de la carucioare pana la mobilier si jucarii.

"eMAG Baby Care a fost lansat din dorinta de a ajuta parintii sa obtina scutecele potrivite pentru copilul lor, in cel mai scurt timp posibil, la un pret foarte bun si fara a se mai deplasa la magazin", a spus Lucia Ciuca, Director de Marketing eMAG. "Am ales sa oferim si un pachet complet de informatii utile, pentru ca avem o comunitate foarte puternica si foarte activa pe eMAG, iar multi dintre clientii nostri sunt la randul lor parinti", a mai adaugat Lucia Ciuca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related