Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm) despre specificul pietei de dermato-cosmetice, targetarea medicilor si farmacistilor si consumul in Romania

Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm) despre specificul pietei de dermato-cosmetice, targetarea medicilor si farmacistilor si consumul in Romania

Dermato-cosmeticele sunt o categorie creata de francezi acum 20 de ani, aparuta in Romania dupa anul 2000. In 2005, cand Rucsandra Hurezeanu a lansat Ivatherm, piata locala era in perioada incipienta cuprinzand doar trei branduri, iar romancele, potentialele consumatoare, nu pareau sa fie foarte familiarizate cu acest tip de produse cosmetice comercializate exclusiv in farmacii. Anii au trecut, piata a fost populata, numarand astazi 13 jucatori, iar produsele dermato-cosmetice au incetat sa mai fie o necunoscuta pentru doamne si domnisoare, fiind folosite de 7% dintre femeile cu educatie superioara si venituri peste medie, potrivit unui studiu realizat de ISRA Center.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related