Wizz Air muta 4 din 8 rute din Roma pe Ciampino, 3 dintre ele fiind din si spre Romania

Wizz Air muta 4 din 8 rute din Roma pe Ciampino, 3 dintre ele fiind din si spre Romania

Wizz Air isi muta 4 din cele 8 rute de pe aeroportul Fiumicino pe aeroportul Ciampino din Roma incepand cu data de 7 mai. Astfel, zborurile pe rutele din si spre Cluj Napoca, Timisoara, Targu Mures si Gdansk (Polonia) vor fi operate de pe aeroportul Ciampino ca raspuns la costurile in crestere ale aeroportului Fiumicino, informeaza un comunicat emis de Free Communication.

Wizz Air a luat o decizie similara si in Romania, mutand in urma cu 2 ani o serie de zboruri de pe aeroportul Cluj Napoca pe cel din Targu Mures ca urmare a introducerii unor taxe de aeroport noi.

"Wizz Air ofera clientilor tarife incredibil de mici si va continua sa colaboreze preponderent cu aeroporturi care ofera costuri mai reduse. Pe rutele noastre de la Roma spre Cluj Napoca, Timisoara, Targu Mures si Gdansk transportam peste 140.000 de pasageri anual cu tarife foarte scazute. Pierderea unui aeroport reprezinta castigul altuia, iar dupa ce taxele de aeroport de pe Fiumicino au fost crescute la un nivel nerezonabil, care nu permite promovarea turismului si protejarea locurilor de munca, am decis sa mutam aceste operatiuni pe aeroportul Ciampino. Desi continuam sa operam pe 4 rute de la Fiumicino (Praga, Sofia, Vilnius si Varsovia) putem confirma ca doar aeroporturile cu cele mai reduse taxe vor beneficia de cresterea de trafic semnificativa pe care o genereaza Wizz Air", a declarat Daniel de Carvalho (Corporate Communications Manager, Wizz Air).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related