Paul Romania lanseaza noua gama de inghetata si sorbet Glacé de Plaisir

Paul Romania lanseaza noua gama de inghetata si sorbet Glacé de Plaisir

Paul Romania a lansat noua gama de inghetate si sorbeturi Glace de Plaisir, preparate artizanal, cu ingrediente naturale dupa retete concepute pentru Paul. Gama nou lansata contine 4 arome de inghetata –  vanilie Madagascar, ciocolata neagra, alune de Piemonte si macarons – si 2 arome de sorbet: zmeura si lamaie.

Inghetata si sorbeturile din gama Glace de Plaisir sunt distribuite in cele patru magazine Paul din Bucuresti: Paul Baneasa, Paul Afi Cotroceni, Paul Dorobanti si Paul Universitate.

"Cand am creat gama Glace de Plaisir am plecat de la doua arome de baza, vanilie si ciocolata, fiecare cu acel plus de rafinament care se regaseste intotdeauna in produsele Paul. Vanilia pe care o folosim este de Madagascar, iar ciocolata este neagra, foarte fina, conferind textura si cremozitate inghetatei. Pe langa acestea, gama mai include inghetata cu alune de Piemonte dar si speciala aroma Macarons, unul dintre deserturile simbol de la Paul. Sorbeturile gamei sunt realizate din fructe, sunt 100% naturale, fiind o optiune foarte buna in cazul in care ne dorim un desert, racoritor, dar si cu mai putine calorii", a declarat Monica Douglas (Marketing Director Paul Romania)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related