Incepe scoala SMART cu AFI Cotroceni

Incepe scoala SMART cu AFI Cotroceni

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, care ofera servicii integrate pentru toata familia, da startul noului an scolar cu premii smart pentru elevi, care sa ii sustina in procesul de invatare si sa ii ajute sa isi dezvolte pasiunile intr-un mod inovator.

In luna septembrie, in AFI Cotroceni are loc campania „Incepe scoala SMART”, clientii fiind asteptati cu o experienta de shopping de nota 10, oferindu-le celor care fac cumparaturi sansa de a castiga unul dintre cele patru pachete de premii smart.

Tot ceea ce au de facut clientii AFI Cotroceni este sa cumpere in valoare de 300 lei, iar pe baza bonurilor (maxim 10) se pot inscrie in tragerea la sorti pentru unul din cele patru pachete SMART cu cele mai cool gadget-uri ale sezonului. Inscrierile se pot face la cele doua Info Desk-uri din centrul comercial (intrarea FAR si intrarea Galaxy), precum si la cel din zona hypermarket-ului Auchan. Premiile campaniei sunt urmatoarele:

1. Premiul CREATIVE SMART: tableta, Ipod, iPhone si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

2. Premiul TECH SMART: laptop, consola de jocuri si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

3. Premiul FASHION SMART: smartwatch (pentru el si pentru ea),  iPhone si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

4. Premiul FAMILY SMART: Smart TV, 2 bratari FitBit si un Gift Card AFI Cotroceni in valoare de 300 lei

„Prin aceasta campanie ne-am propus sa incurajam inovatia si sa ii ajutam pe cei care incep scoala sa isi exploreze pasiunile, sa fie conectati cu tehnologia, poate chiar inaintea ei cu un pas, intr-un cuvant, sa fie SMART. Ne dorim sa transmitem un mesaj pozitiv pentru copii si parinti: exista foarte multe feluri de a fi smart. A fi smart inseamna de fapt sa fii bun la ceea ce te pasioneaza si fiecare copil are cel putin un domeniu de interes la care se pricepe sau are potential foarte bun de a excela. Prin diversitatea sa de produse, servicii si activitati de entertainment, AFI Cotroceni ii sustine pe cei mici sa descopere si sa se dedice domeniilor care ii pasioneaza, oricare ar fi acestea, a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager,  AFI Cotroceni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related