Aplicatie Cinema City care ii premiaza pe cei care ghicesc cine sunt viitorii castigatori la Oscar

Aplicatie Cinema City care ii premiaza pe cei care ghicesc cine sunt viitorii castigatori la Oscar

Cinema City Romania a lansat aplicatia "Fii critic de Oscar" prin care sa descopere preferintele publicului in ceea ce priveste nominalizarile de anul acesta la Premiile Oscar. Cei care ghicesc castigatorii la categoriile cel mai bun film, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol secundar si cel mai bun actor in rol secundar sunt premiati cu aproximativ 8.500 de premii care constau in popcorn si bilete la film, anunta un comunicat emis de Oxygen PR.

Aplicatia "Fii critic de Oscar" a fost realizata de echipa internationala a Cinema City, in colaborare cu echipa din Romania, si a fost implementata in mai multe tari, precum Cehia, Polonia si Israel. Designul aplicatiei a fost asigurat de agentia de development Tech Marketing din Israel, echipa Cinema City din Romania contribuind la implementarea acesteia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related