Parada obiectelor traditionale la Gifts Show 2014

Parada obiectelor traditionale la Gifts Show 2014

GIFTS SHOW, unicul targ de obiecte promotionale din Romania, va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in Pavilionul Central de la Romexpo. Peste 100 de branduri, nationale si internationale, vor oferi vizitatorilor o adevarata parada a obiectelor promotionale. Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Mai sunt numai cateva zile pana la show-ul obiectelor promotionale din aceasta toamna, iar expozantii au intrat in linie dreapta cu pregatirile. Cu totii promit sa-si cucereasca clientii cu cele mai ingenioase si creative obiecte promotionale.
La GIFTS SHOW 2014 va fi reprezentant si trendul «eco», care a luat amploare in ultima perioada. Una dintre companii va prezenta publicului brichetele ecologice, cu energie duala, gaz si solara, care va ajuta sa va aprindeti tigara direct de la... soare. Daca te intereseaza articolele vestimentare, atunci nu uita sa analizezi noua colectie de haine realizate din bumbac organic si din PET-uri reciclate.
Un alt expozant va aduce in premiera la targul de promotionale noutatile si oferta completa de Craciun. Descopera la Gifts Show cele mai bune retete din patiseria de idei de sarbatori, fie ca vorbim despre cadouri dulci, fie despre alte surprize cu iz de sarbatoare!
Pentru cei care doresc sa le demonstreze partenerilor, GIFTS SHOW prezinta cadouri pretioase pentru clienti pretentiosi! Colectia «Swarovski», care va include port-cardurile elegante, dar si utile, sau pixurile decorate cu cristale Swarovski Aqua, isi va cuceri cu siguranta clientii. Iar pentru domni, vor fi lansati butonii cu elemente din mecasism de ceas.  
Tot la GIFTS SHOW poti descoperi si noua colectie 100% romaneasca de la unul dintre producatorii autohtoni. Aceasta este dedicata sectorului high class, iar articolele vor impresiona in totalitate – de la textura pielii naturale utilizate pana la accesorii si finisaje, tehnologiile si materialele sunt folosite de toti marii producatori cu renume mondial. 

UNDE TREBUIE SA AJUNGI?
In Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, in perioada 24 – 27 septembrie 2014. ACCESUL ESTE GRATUIT si se face pe baza pre-inregistrarii online sau la fata locului.
Programul de vizitare:
- 24 – 26 septembrie > 10:00 – 18:00;
- 27 septembrie > 10:00 – 16:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related