Se deschide Atelier Simplus - primul atelier in care copiii sunt cei care isi creeaza jucariile

Se deschide Atelier Simplus - primul atelier in care copiii sunt cei care isi creeaza jucariile

Atelier Simplus, primul atelier in care jucariile se realizeaza dupa desenele copiilor, se deschide in comuna Manesti, judetul Dambovita.
Copiii au de astazi un loc unde sa isi transforme desenele in jucariile dorite: Atelier Simplus. Tot ce trebuie sa faca este sa le deseneze, iar mestesugarii priceputi din Atelier Simplus le vor transforma in realitate. Atelier Simplus este primul din Romania care realizeaza jucarii dupa desenele copiilor.
Alaturi de jucariile personalizate, echipa Atelier Simplus colaboreaza cu designeri romani pentru producerea jucariilor de serie sau a produselor din fetru: huse pentru laptopuri, tablete, telefoane sau genti.
Produsele realizate in Atelier Simplus se remarca prin designul original, materialele naturale si detaliile realizate prin broderie manuala. Ele pot fi comandate de pe pagina de Facebook a Atelier Simplus.
In Atelier sunt angajate trei persoane din comuna Manesti, someri de lunga durata si persoane care din diferite motive au abandonat studiile.

“Atelier Simplus s-a nascut din dorinta de a ajuta persoanele defavorizate social, cu studii medii, si de a le oferi sansa sa lucreze intr-un mediu creativ. Am identificat nevoia unui loc de munca in randul beneficiarilor serviciilor ALIAT din comunitatile rurale si de aceea am hotarat sa dezvoltam o afacere sociala care sa ii ajute”, a declarat Loreta Isac, initiatoarea Atelier Simplus.

Peste 50% din profitul rezultat in urma vanzarii produselor din Atelier Simplus este reinvestit in sustinerea serviciilor ONG-ului ALIAT, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale, sociale si psihologice pentru persoanele dependente de alcool si droguri.
Atelier Simplus este unul dintre cele 10 proiecte castigatoare in cadrul proiectului Fabricat in Tara lui Andrei, cea mai mare competitie de afaceri sociale din Romania, organizata de OMV Petrom in parteneriat cu Fundatia NESsT Romania.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related