B-Fair by Femei in Afaceri, primul targ dedicat femeilor in afaceri din Romania

B-Fair by Femei in Afaceri, primul targ dedicat femeilor in afaceri din Romania

Pe 14 si 15 noiembrie 2014, la Bucuresti, va avea loc B-Fair by Femei in Afaceri, targul de business al acestei toamne, dedicat femeilor din mediul de afaceri din Romania.

Ne dorim sa aducem de fiecare data ceva nou si util pentru femeile din mediul de business romanesc, ceva ce le poate ajuta sa se dezvolte profesional si sa isi promoveze afacerile. Va invitam in aceasta toamna la B-Fair, primul targ de business organizat de Femei in Afaceri. Scopul nostru este sa oferim un cadru potrivit atat antreprenoarelor ce doresc sa isi prezinte afacerile in calitate de expozanti, cat si participantilor ce isi doresc sa descopere cele mai bune produse si servicii dedicate mediului de afaceri feminin”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

Concept

Aflat la prima editie, B-Fair vine in intampinarea femeilor din mediul de business, antreprenoare sau specialiste intr-un domeniu de activitate si aduce, in spatiul elegant din Maison 13, business-uri dedicate lor, cu produse si servicii menite sa le ajute in desfasurarea activitatii, in dezvoltarea afacerilor sau in promovarea carierei, in atingerea echilibrului intre munca si timp liber.

Pe langa vanzare directa si consultanta, targul isi propune sa faciliteze crearea de noi relatii de business, colaborari si parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, solutii informatice, case de avocatura si multe altele.

Participantii vor beneficia de ofertele si discounturile expozantilor, de consultanta si de informatii cu privire la cele mai potrivite produse si servicii, iar doamnele vor putea beneficia de o reducere speciala la membershipul Femei in Afaceri.

La targ vor participa antreprenoarefemei din middle si top management si specialiste in diverse domenii de activitate, expozantii putand astfel sa-si prezinte in mod direct produsele si serviciile dedicate acestora, sa afle feedback-ul lor imediat si insight-uri cu privire la cerintele si nevoile lor.

Companiile prezente la eveniment isi vor prezenta produsele si serviciile, putand in acelasi timp sa ofere informatii suplimentare, consultanta, pachete personalizate si discounturi pentru participanti.

In cadrul targului, participantele vor avea posibilitatea de a discuta cu un consultant Femei in Afaceri, care le va oferi toate informatiile necesare despre Femei in Afaceri, despre posibilitatile de colaborare si despre beneficiile membrelor FIA.

In plus, acestea vor avea posibilitatea de a deveni membre pe loc, beneficiind astfel de un discount special la pretul membershipului.

Targul B-Fair se va desfasura pe 14 si 15 noiembrie 2014, intre orele 11:00 si 19:00, la Maison 13. Intrarea publicului la eveniment este libera. Pentru informatii cu privire la inscrierea ca expozant in cadrul targului, trimiteti un e-mail aici.

Puteti afla mai multe informatii despre eveniment pe site-ul FEMEI in AFACERI  sau pe pagina de Facebook B-Fair.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related