Oana Paun (Impact HUB): Am ales sa ne pozitionam intr-o zona a business-urilor care vad responsabilitatea in afaceri mai presus de castigul imediat

Oana Paun (Impact HUB): Am ales sa ne pozitionam intr-o zona a business-urilor care vad responsabilitatea in afaceri mai presus de castigul imediat

Impact Hub si-a deschis portile acum doi ani si jumatate pentru a sustine inovarea sociala si antreprenoriatul. Un mediu creativ in care se lucreaza si se organizeaza evenimente, tocmai pentru a ajuta la dezvoltarea acestui sector antreprenorial.

Oana Paun (Managing Director, Impact Hub) ne-a povestit mai multe despre cum au adus Impact Hub la Bucuresti si care este modelul de business pe care l-au adoptat, care a fost investitia initiala, cum se diferentiaza de celelalte Hub-uri si cat de plauzibila este ideea extinderii Impact Hub si in alte orase din Romania.

Ideea de a deschide un Hub in Bucuresti care sa sprijine inovarea sociala si antreprenoriatul a aparut inca din 2010 cand Asociatia roPot lucra la initierea si cresterea unei comunitati care sa sustina ideea antreprenoriatului social. Pe masura ce comunitatea roPot a crescut, a inceput sa devina clara nevoia unui spatiu care sa fie punctul central al acestei comunitati, un spatiu de lucru si interactiune dar si sa fie organizate evenimente care sa inspire si sa ajute la dezvoltarea sectorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related